28. marts 2020
185 deltog i Ældre Sagens årsmøde for 14 dage siden. Foreningen har mere end 11.000 medlemmer i Helsingør Kommune. Foto: Thomas Olsen
185 deltog i Ældre Sagens årsmøde for 14 dage siden. Foreningen har mere end 11.000 medlemmer i Helsingør Kommune. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ældre Sagen har fået ny formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ældre Sagen har fået ny formand
Opdateret 23. marts 2020 kl. 11:58
Helsingør - 23. marts 2020 kl. 11:40
Af Dorte Møller Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

11.014. Så mange medlemmer har Ældre Sagen i Helsingør i øjeblikket, og tallet bare stiger og stiger, så det er kommunens største forening. Og nu har den fået ny formand. Efter årsmødet, som blev holdt for 14 dage siden på Comwell Borupgård med deltagelse af 185 medlemmer, har bestyrelsen konstitueret sig. Den hidtidige næstformand Manfred Dietrich har afløst Erik Bruun som formand, da han ikke ønskede at fortsætte på posten .

Næstformandsposten bliver delt op i to, således at den fremover varetages af Jørgen Mikkelsen og Lone K. Kristiansen.

-De to vil fremover få faste opgaver, og bestyrelsen vil også få nye opgaver, som vi vil løfte i flok, siger Manfred Dietrich.

Populære tilbud
Ældre Sagen i Helsingør har en lang række tilbud til medlemmerne. Udover foredrag og udflugter er det blandt andet den populære indkøbstjeneste, våge-tjenesten og besøgstjenesten - alle tre tilbud, som et sat på stand by mens corona-krisen varer.

-Vi har mange nye ideer på vej, men de afventer også mere normale tilstande, siger Manfred Dietrich og nævner initiativer omkring demens og ensomhed, som to af de områder, der skal sættes mere fokus på.

dorte