24. juli 2019
Christian Olesen i kørestol, havde indstillet sin arbejdsplads IMCD Danmark på Fabriksvej til årets handicappris. Den blev overralk af formanden for Handicaprådet, Michael Mathiesen, yderst til højre.Foto: Presse
Christian Olesen i kørestol, havde indstillet sin arbejdsplads IMCD Danmark på Fabriksvej til årets handicappris. Den blev overralk af formanden for Handicaprådet, Michael Mathiesen, yderst til højre.Foto: Presse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Årets Handicappris uddelt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets Handicappris uddelt
Helsingør - 17. december 2017 kl. 04:34
Af Dorte Møller Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I december 2008 blev Christian Olesen syg med dessimeret sclerose.

Men selvom hans sygdom har gjort ham mere og mere handicappet, så har den virksomhed, hvor han har været ansat de sidste 17 år, været enestående. Og derfor modtog IMCD Danmark A/S der har til huse på Fabriksvej 10, i går årets Handicappris.

Det var Christian Olsen, der havde indstillet virksomheden til prisen, som blev overrakt af Handicaprådets formand, byrådsmedlem Michael MAthiesen.

- Virksomheden har gjort alt, hvad der er muligt, for at tilpasse hverdagen til min formåen. Jeg har siddet i kørestol i de sidste år, og virksomheden valgte at ændre de fysiske rammer i virksomheden, så også rammerne modsvarer mit handicap, fortæller Christian Olesen, der kalder IMCD Danmark for en virksomhed med en enestående hensyntagen og respekt for den handicappedes situation.

- Arbejdspladsen værdsætter ens erfaring og den værdi jeg bringer, til trods for mit fleksjob og dermed nedsatte tid. De har været fantastisk forstående igennem alle årene, og det er fantastisk som handicappet at føle sig værdsat og "brugbar", lyder det fra en glad og taknemmelig Christian Olesen.

Handicapprisen blev ledsaget af både blomster og en check.

IMCD Danmark A/S på Fabriksvej 10 er distributør og en del af IMCD Nordic. IMCD leverer specialkemikalier og tilsætningsstoffer.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede