23. november 2017
Tirsdag var næsten 600 7. klasse-elever, fordelt på tre hold, på besøg på Rasmus Knudsens Vej i Helsingør for at høre om Ungdomsskolens kommende sæson. Her er et af holdene samlet til et gruppebillede. Foto: Sandra O. Andersen
gallery icon

Se billedserie

Tirsdag var næsten 600 7. klasse-elever, fordelt på tre hold, på besøg på Rasmus Knudsens Vej i Helsingør for at høre om Ungdomsskolens kommende sæson. Her er et af holdene samlet til et gruppebillede. Foto: Sandra O. Andersen
Foto: SPLITART.DK
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 60 nye hold på ungdomsskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

60 nye hold på ungdomsskolen
Helsingør - 14. september 2017 kl. 04:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De unge kan vælge mellem mere end 60 hold som afløser det traditionelle klubmiljø.

Der bliver skruet op for ambitionerne på holdundervisningen, og det skal styrke det sociale miljø, når den nye sæson går i gang i Helsingør og Espergærde.

Nu starter en ny sæson på Ungdomsskolen, og i den seneste uge har op imod 800 nye elever fra 7. klasserne i Helsingør kommune været på introbesøg på Ungdomsskolens to afdelinger i Espergærde og Helsingør.

Tirsdag kom det helt store rykind, da næsten 600 unge i løbet af dagen gæstede skolen på Rasmus Knudsens Vej i Helsingør for at høre mere om den kommende sæson på Ungdomsskolen.

De kan nu vælge frit mellem det overflødighedshorn af hold, som også i år kendetegner Ungdomsskolens program.

Alt fra Bagesjov til Skate-træning er gratis at gå til for de unge, når de er startet i 7. klasse, og der er i år også flere nyheder på programmet.

E-sport er på kort tid rykket fra drengeværelset til de store sportsarenaer, og Ungdomsskolen starter nu også et E-sportshold op, hvor de unge bliver undervist i samarbejde og taktik inden for de mest populære computerspil.

Ungdomsskolens populære musicalhold får i år en lillesøster, når de unge allerede fra 7. klasse kan gå på musical-skole. Her kan eleverne prøve kræfter med sang og skuespil, indtil de fra 9. klasse kan komme med på det store musicalhold, der de seneste år har opført ambitiøse forestillinger på Kulturværftet.

Der er desuden kommet ekstra fokus på de hold, der har med mad at gøre, og det betyder, at man i år kan gå på kokkeskole, hvor en professionel kok giver de unge mulighed for at udfolde sig i køkkenet med gode råvarer.

Samtidig har man skåret mere slikprægede hold som bolsje- og flødebolleværksted væk, og der er da også i det hele taget lidt færre hold på programmet, selvom de unge stadig kan vælge mellem over 60 hold fra sæsonstarten, mens flere ventes at komme til i løbet af efteråret.

- Efterhånden har Ungdomsskolen bevæget sig væk fra det traditionelle klubmiljø, og vi kan mærke, at de unge søger nogle hold og en faglighed, der giver et andet fællesskab. Det er dét, vi fokuserer på, siger Helle Josefsen, inspektør på Ungdomsskolen.

I den kommende uge holder Ungdomsskolen livetilmelding i Helsingør og Espergærde, hvor de unge kan få en forsmag på sæsonen, der starter med holdundervisningen i uge 38.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk