20. april 2019
Håndboldtræning i højt tempo i Helsingør Hallen. Foto: Morten Toft
Håndboldtræning i højt tempo i Helsingør Hallen. Foto: Morten Toft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 58 drenge og piger tog på håndboldskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

58 drenge og piger tog på håndboldskole
Helsingør - 10. august 2018 kl. 12:07
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Solen har skinnet stort set hele sommeren. Alligevel tilbragte 58 friske børn det meste af uge 32 indenfor i Helsingørhallerne, hvor de var på håndboldskole. En af dem var 12-årige Victoria Finne-Larsson fra Helsingør.

- Det har været virkelig sjovt. Man får nye venner, og det er bare hyggeligt at være på håndboldskole. Vi har lært, at når vi kommer i fart, skal vi ikke bare stoppe op. Vi skal fortsætte med at være hurtige, siger Victoria Finne-Larsson.

Hun har mødt sin nye gode veninde Olivia Seiler-Holm fra Espergærde på håndboldskolen, fortæller hun. De er begge enige om, at det har været en rigtig sjov uge, hvor de har lært meget og hygget sig i pauserne.

Til at holde styr på de mange håndboldglade børn var blandt andre 21-årige Marc Melms Eriksen fra Espergærde og 23-årige Louise Petersen fra Humlebæk. De havde revet en uge ud af kalenderen for som frivillige at træne de motiverede håndboldunger.

- Først og fremmest handler det om at give børnene en lærerig uge. Man vil jo gerne have flere til at spille håndbold ved at give dem en uge, hvor de kan lege med bolden og se, hvad det er. Det vil jeg gerne give mit bidrag til," siger Marc Melms Eriksen.

For Louise Petersen, der selv har været på håndboldskole, da hun var yngre, handler det også om at give glæden ved håndbold videre.

De børn, der ikke kunne komme på håndboldskole i sommerferien, har stadig mulighed for at få en sjov og lærerig uge med nye venner og masser af håndbold. DGI afholder nemlig håndboldskoler igen i efterårsferien. Tilmeldingen til efterårets håndboldskoler bliver snart åbnet på www.dgi.dk/arrangementer.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede