15. januar 2021
Foto: Lars Sandager Ramlow
Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 37-årig alvorligt kvæstet på motorvejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

37-årig alvorligt kvæstet på motorvejen
Helsingør - 17. november 2019 kl. 10:24
Af Lars Sandager Ramlow

En 37-årig rumæner kom meget alvorligt til skade, da han sammen med fire landsmænd var involveret i en soloulykke på Helsingørmotorvejen lørdag eftermiddag.

Den 37-årige brækkede begge arme, 12 ribben, et lårben, hoften og et skulderblad. Derudover klappede hans venstre lunge sammen ved ulykken.

Vagtchef i Nordsjællands Politi, David Buch, oplyser, at ulykken skete omkring klokken 13.12 på motorvejen i nordgående retning mellem afkørsel 4 og 5 ved Kvistgård.

Motorvejen blev delvist afspærret i nogle timer, mens indsatsleder, politi, brandvæsen og ambulancer arbejdede på stedet. Derudover blev en bilinspektør tilkaldt.

- De fem rumænere kom kørende i en svensk indregistreret bil, og de har ikke adresse i Danmark. Ved ulykken ramte bilen autoværnet, inden den landede i grøften. Tre af de fem mænd blev slynget ud af bilen, men det var kun den 37-årige, der tilsyndeladende kom alvorligt til skade. Han blev kørt til Rigshospitalets traumecenter, mens to andre blev kørt til Herlev Hospital og to til Hillerød Hospital. Da vi havde mistanke om spirituskørsel, er der blevet taget blodprøver fra alle fem. Vi har endnu ikke overblik over, hvem der var fører af bilen, fortæller David Buch.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?