18. maj 2021
Onsdag aften var der virtuelt opstillingsmøde hos de konservative. Her ses borgmester Benedikte Kiær og gruppeformand Jens Bertram sammen med Ann Sofie Ohrt fra Rungsted, som afviklede mødet. Foto: Pressefoto
Onsdag aften var der virtuelt opstillingsmøde hos de konservative. Her ses borgmester Benedikte Kiær og gruppeformand Jens Bertram sammen med Ann Sofie Ohrt fra Rungsted, som afviklede mødet. Foto: Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 24 kandidater på de konservatives liste: - Sikker på mandatfremgang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

24 kandidater på de konservatives liste: - Sikker på mandatfremgang
Helsingør - 18. april 2021 kl. 12:30
Af Dorte Møller Rasmussen

De konservative i Helsingør melder sig nu klar til kommunalvalget den 16. november. Onsdag aften holdt partiet virtuelt opstillingsmøde, hvor kandidatholdet blev sat.

arrow Læs også: To analyser: Mister Kiær og K magten?

Mens nogle partier har svært ved at finde kandidater nok, er det ikke problemet for de konservative. Ikke færre end 24 kandidater finder man på listen, som har borgmester Benedikte Kiær i spidsen. Og bestyrelsen fik på mødet mandat til eventuelt at udvide listen, hvis det bliver nødvendigt.

- Konservative i Helsingør Kommune stiller endnu engang med et super stærkt og godt hold, lyder det fra borgmester Benedikte Kiær.

Tocifret antal mandater

- Jeg er utroligt glad for det team med de mange kvalificerede personer, der har villet lade sig opstille, det store engagement der er blevet udtrykt, og jeg er sikker på at de konservative med dette hold ikke blot bevarer de nuværende 9 mandater, men også vil kunne skabe en mandatfremgang, lyder det entusiastisk fra borgmesteren.

Foreningens formand, Ingelise Søderlund, forklarer, at partiet har søgt et godt og bredt team af konservative kandidater, som udtrykker forskelligheden og sammenholdet.

- Vi har sørget for opstilling af kandidater i alle vore bysamfund i Helsingør Kommune, så vælgerne her kan stemme på en lokal, hvis det er det, de ønsker. Vi har en fin spredning på alder fra ung og til megen livserfaring. Vi har fået opstillet syv kvinder, og vi har adskillige selvstændige erhvervsdrivende på listen foruden private ansatte og offentlige ansatte, lyder det fra Søderlund, som glæder sig til at komme i gang med valgkampen.

Ny på Det Konservative Folkepartis opstillingsliste er blandt andet ejendomsmægler og tidligere landsholdsspiller i Håndbold, Steen Boldsen. Den tidligere Helsingør IF-spiller er opstillet som nummer 22 på listen.

arrow DEBAT: KV21 - Den lokalpolitiske samtale
06. maj 2021 kl. 11:30 Opdateret: kl. 11:30
arrow Rødt valgforbund med tre fælles mærkesager
04. maj 2021 kl. 10:20 Opdateret: kl. 10:20
arrow Her er Enhedslistens kandidater til valget
24. april 2021 kl. 06:47 Opdateret: kl. 13:10
Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?