23. januar 2021
Malene Carmel er både skuffet og ked af, at vælgerforeningen har vraget hende som borgmesterkandidat - og at byrådsgruppen blev orienteret om det før hende selv.
Malene Carmel er både skuffet og ked af, at vælgerforeningen har vraget hende som borgmesterkandidat - og at byrådsgruppen blev orienteret om det før hende selv.
Foto: Thomas Arnbo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vraget borgmesterkandidat - den sidste, der fik noget at vide

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vraget borgmesterkandidat - den sidste, der fik noget at vide

Malene Carmel, K, er både skuffet, vred og ked af det. Nu vil hun bruge sommeren til at tænke over situationen og fremtiden.

Opdateret 27. februar 2013 kl. 14:35
Helsingør KV17 - 28. juni 2012 kl. 12:00
Af Dorte Møller Rasmussen

Helsingør: Den konservative byrådspolitker i Helsingør, Malene Carmel, 41, troede, hun skulle være sit partis borgmesterkandidat til næste valg. Det havde vælgerforeningen nemlig sagt til hende så sent som for to måneder siden. Men da hun forrige søndag sad i Jylland og spiste frokost, blev hun ringet op af en byrådskollega. Han syntes, hun skulle vide, at byrådsgruppen en for en særskilt var blevet orienteret af et par medlemmer af den konservative vælgerforening om, at de ville pege på Benedikte Kiær som partiets borgmesterkandidat til kommunalvalget til november næste år. Og at Malene som den sidste ville få meldingen om mandagen. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Jeg må indrømme - jeg blev enormt skuffet, ked af det og rasende, siger Malene Carmel til avisen. Selvom der er gået halvanden uge siden den chokerende og overraskende meddelelse, har Malene Carmel endnu ikke besluttet sig for, hvordan hendes fremtid skal se ud.

arrow Læs også: Nyt job til Malene
Et gok i nødden

- Når man får sådan et gok i nødden, så er man nødt til at tænke sig rigtig godt om og ikke drage forhastede beslutninger. Jeg har talt frem og tilbage med mine nærmeste for at finde ud af, hvor jeg reelt står, og jeg ved faktisk ærlig talt endnu ikke, hvor det er. Jeg har taget en dyb indånding, og det kan gå både den ene og den anden vej, hvad jeg beslutter, siger Malene Carmel.

arrow Valg-bombe: Malene Carmel går fra K til Lokaldemokraterne
22. oktober 2013 kl. 00:02 Opdateret: kl. 13:32
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?