13. december 2017
Christian Holm Donatzky(R).
Christian Holm Donatzky(R).
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Radikale går på gaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Radikale går på gaden
Helsingør KV17 - 09. oktober 2017 kl. 21:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra tirsdag den 10. oktober er det muligt at brevstemme til kommunalvalget. Det markerer Radikale Helsingør ved at gå på gaden for at tale med borgerne. De Radikale kandidater vil spørge borgene om, hvad, de synes, er det bedste ved deres by.

Christian Holm Donatzky, der er byrådsmedlem og spidskandidat, forklarer:

- På tirsdag har vi de positive briller på. Selvom det ikke altid fremgår af avissiderne, oplever jeg, at mange er rigtig glade for at bo i Helsingør Kommune. Vi vil gerne vide, hvad de synes er godt. Det er et godt afsæt for at udvikle kommunen endnu mere i en positiv retning.

Børnenes kommune
- Radikale går til valg på at skabe gode rammer for børn, unge og uddannelser. Tidlig indsats har heldigvis været højt prioriteret i denne valgperiode, og senest er der blevet lavet et budget, der giver bedre normeringer i daginstitutionerne, men det arbejde er ikke færdigt, mener Christian Holm Donatzky:

- Vi skal også kigge på gruppestørrelserne. Den Radikale vision er, at børnegrupperne er på maksimalt 10 vuggestuebørn eller 19 børnehavebørn til 3 voksne. Det kan ikke ske med det samme, da det vil kræve om- og nybygninger, men det er den retning, vi skal bevæge os hen.

Ungdomskulturhus
Et ungdomskulturhus og et ungeråd, så de unge får en stemme i kommunen, er andre radikale mærkesager, sammen med et intensiveret samarbejde med Helsingborg for at gøre det lettere at tiltrække uddannelser til kommunen.

Man kan møde de Radikale kandidater på Stengade i Helsingør tirsdag den 10. oktober kl. 15.30-17.30.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk