21. august 2019
Naturskolen 1 uge 10
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vintersjov i skov på Svenstrup Naturskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vintersjov i skov på Svenstrup Naturskole
Heden - 05. marts 2019 kl. 08:58
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I tre dage trodsede over 200 besøgende, det noget omskiftelige vejr, og var forbi Svenstrup Naturskole til Vinterscience dage. Naturvejleder, Helene Flügge, forklarer at vinterscience, det handler grundlæggende om at undre sig. Vi giver børnene klumper af is i hænderne - og så skal de ellers selv eksperimentere med, hvad de kan lave med dem. Måske kan de hakke det til sne, smelte det til vand eller male på det?
Hele området var fyldt med aktiviteter og i små grupper gik de besøgende rundt og undersøgte, hvor sover dyrene om vinteren? Hvad er temperatur? Og meget mere.
Der er mange gåder i naturvidenskaben, nogle har forskere løst, andre ligger og venter på folk med viden og nysgerrighed – for børnene starter det her med spørgsmål og nysgerrighed.
Vi har som altid arrangeret det sådan, at det er en oplevelse for hele familien, i et tempo hvor alle kan være med. Udbrud som, det er da utroligt en isklump kan være så spændende? Aj, jeg vidste ikke at snefnug var i så mange former! Blandede sig i mængden af spørgsmål som, hvorfor tror du den gør det? Hvis nu vi lægger den i varmen, hvad smelter så først?
Hvis ikke man nåede at komme ud på Naturskolen i denne omgang og lave kunstig sne og isfiske, så skal man holde øje med Svenstrup Naturskoles arrangementer. Så kan det være, at man kan klappe en Kylling d.13. april Ryeskovvej 1, 4140 Borup.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk