6. april 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Veterantog for fuld damp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Veterantog for fuld damp
Heden - 11. februar 2020 kl. 08:30
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Foreningen Vestsjællands Veterantog fyrer op under det nye år 2020 ved at starte årets veterantogs-kørsler allerede i februar.

I uge 7 er der nemlig planlagt kørsel med damptog hele tre dage. - Torsdag den 13. februar og søndag den 16. februar køres hver af dagene tre dobbeltture mellem Høng og Gørlev. - Derudover køres der lørdag den 15. februar fra Høng til Tølløse og retur. Det betyder, at på både vest- og midtsjælland kan man dermed få oplevelsen af det prægtige veterantog i egnens vinterlandskab.

Damptogene vil blive fremført af damplokomotivet OHJ 38 fra 1917 som trækker 2-akslede træbeklædte DSB personvogne med åbne endeperroner fra 1920'erne, kendt som ”rystevogne”. Derudover findes i toget den meget populære cafévogn og så er der desuden en pakvogn til barnevogne og cykler, som kan medtages gratis. - Og ikke mindst er der varme i veterantoget!

Togpersonalet er naturligvis iført datidens uniformer og billetkontrol foretages med klip af en rigtig billettang. Der købes billetter i toget kontant eller med MobilePay og børn 4-12 år rejser til halv pris.

Her er lagt op til vinterferiens helt store fornøjelige og nostalgiske familie-oplevelse med Vestsjællands Veterantog. - Senere på foråret og henover sommeren planlægges kørsel med både damptog og motortog gennem det smukke Vestsjælland. Foreningens hjemmeside www.dit-veterantog.dk vil løbende informere om køreplaner m.v.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk