11. december 2017
Fineste græskar uge 39
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vellykket Kildemarked i Vigersted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vellykket Kildemarked i Vigersted
Heden - 09. oktober 2017 kl. 10:46
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Over 200 mennesker nød det dejlige sensommervejr på Kirkeengen, der var fylde med boder, hvor der blev handlet mange gode ting og sager. Den store solsikke-og græskarkonkurrence bar præg at den noget kølige og regnfulde sommer, så der var kun indleveret 6 solsikker og et græskar til bedømmelse. Overdommer Palle Kristoffersen, slotsgartner og adjungeret professor, og meddommer Marianne Piil, medarrangør af Kildemarkedet, fik kåret de rette vindere, som fik overrakt diplom og en præmie i form af et insekthotel.
Von Kriegenbaums Familiecirkes, hasteindkaldt på grund af afbud, underholdt på fineste vis både store og små, og efter forestillingen fik alle mulighed for at prøve kræfter med gøgleriet.
Spillemændene tilførte den rette markedsstemning, og Marianne Piil og Berit Galberg, også kaldet Kildemarkedsmadammerne, er meget tilfredse med dagen forløb og takker både bodfolk og gæster, gøglere og spillemænd for en dejlig dag. De glæder sig allerede til næste kildemarked, og hvornår det holdes, må tiden vise, da Kirkeengen, som er en del af Vigersted Bymidte står overfor en større renovering.
Læs mere om planerne for Bymidten og Helhedsplan for Vigersted på www.vigersted.net

Tip os

57522288


heden@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk