11. december 2017
Musikproducer uge 40
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unge kan få super-musikproducer som lærer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge kan få super-musikproducer som lærer
Heden - 03. oktober 2017 kl. 12:09
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

International producer og sangskriver får sit eget hold i ungdomsskolen og giver elever med musikdrømme mulighed for at få super professionel hjælp til deres egne sange.
 
De såkaldte "Super-Producere" i musikbranchen kendetegnes ved, at de over en lang karriere har arbejdet med et stort og omfattende antal velkendte kunstnere i musikbranchen. Så det er som udgangspunkt ikke hver dag, at man sådan lige løber ind i en af de få, der er derude. Og da slet ikke en som har trukket sig tilbage, og gemmer sig på et stort landsted lidt syd for Roskilde.
Men heldig var Bjarne fra Ungdomsskolen, da han i april 2017 under afvikling af det årlige PlayBack show på Dåstrup skole, løb ind i en fyr med det borgerlige navn, Kim Møller. Hvorfor? Fordi Kim viste sig at være ingen ringere end MultiMan, den internationale musikproducer, som de fleste i den danske musikbranche fra 90’erne og 00’rne kender eller har arbejdet med.
 
Kim Møller har blandt arbejdet med Randy Crawford , Backstreet Boys og Brandon Beal . Interesserede kan se Multimans imponerende CV her https://da.wikipedia.org/wiki/Multiman
 
Kim har boet næsten halvdelen af sit liv i det store USA på den anden side af Atlanten, og er uddannet ved det prestige fyldte Berklee College of Music i Boston, hvor han bestod sin eksamen Magna Cum Laude. For 9 år siden fik han børn og ønskede, at de også oplevede hans eget hjemland - Danmark - som han derfor flyttede sin familie til for 5 år siden. Her var han så på Dåstrup skole, for at følge sine egne børns optræden ved PlayBack, og efter en god snak, fik Bjarne overtalt "The MultiMan" til at udvikle et eventuelt samarbejde med Roskilde ungdomsskole.
 
"MultiMan skal foreløbigt stå for et musikhold kaldet "VIP Course of Music Creation", hvor eleverne lærer at skabe en sang helt fra bunden og herefter via topnotch produktion, følger sangen helt til dørs på et totalt professionelt plan. Her er MultiMan den perfekte mand til at skabe sådan et forløb, som forstærker de unges evner som sangskrivere, musikere og producere, og det er altså ikke hver dag man får chancen for at arbejde med en ægte professionel", siger Bjarne Nielsen.
 
Holdet er planlagt til at starte tirsdag, den 31/10 og kører i alt 4 tirsdage med undervisning på Peder Syv Skolen i Viby samt en indspilningsdag i lydstudie – også i Viby.
Både bands og enkeltpersoner er velkomne
 
Så alle børn og unge mellem 12 og 21 år!! Nu er det nu I har chancen for at få hjælp til at få udlevet jeres musikdrømme. Det er bare at melde sig til hold T733 "VIP Course of Music Creation" via ungdomsskolens side www.rusk.nu.
HUSK Ungdomsskolen er GRATIS
mvh Roskilde
Ungdomsskole Syd

Tip os

57522288


heden@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk