23. november 2017
Team ramsø cup 1 uge 17
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Team Ramsø-håndboldbørn vinder guld ved Cup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team Ramsø-håndboldbørn vinder guld ved Cup
Heden - 25. april 2017 kl. 08:44
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Viby/Gadstrup: Team Ramsø-piger vinder guld i weekendens Haribo Cup, hvor 245 håndboldhold deltog.
I weekenden vrimlede det med håndboldbørn i de fleste haller i Haslev-området. Der var nemlig Haribo Cup for 32. gang, og Team Ramsø fra Viby Sjælland og Gadstrup stillede med 8 hold ud af de i alt 245 hold.
Overnattede på skoler
Som helt normal uprofessionel håndboldspiller, så er det ikke hoteller man indkvarteres på, men de lokale skolers klasselokaler, gymnastiksale og lignende. Det var også de forhold 101 spillere fra Team Ramsø og deres 16 frivillige trænere gik ind til. Men der var ingen brok. Tvært imod blev der i ventetiden spillet poker hos de ældste drenge, og hos de lidt yngre blev tide brugt på hårfletning – af både piger og drenge.
’Sådan en tur som denne handler om meget mere end at vinde nogle kampe. Det handler om, at børnene får en god oplevelse sammen, og både lærer sig selv og sine kammerater bedre at kende’, siger formand for Team Ramsø Viby Magnus Hansen.
Der er ingen tvivl om, at der er opstået et nyt sammenhold i løbet af turen:
’De har hygget sig rigtig meget. Så meget, at det har været svært at få dem til at sove’, griner Henriette Kantsøe Brokmann, der er træner for U10-drengene.
Det er ikke gratis at
tage på Cup:
’Det er kun på grund af sådan nogen flotte sponsorater, som dem vi har fået fra Lions Ramsø og GIF’s Venner, men også fra det fantastisk vigtige arbejde rigtig mange forældre gør ved at være frivillig på Roskilde Festival, at vi kan arrangere sådan en tur så billigt for den enkelte spiller. Uden jeres hjælp var det blevet ca. dobbelt så dyrt for den enkelte spiller,’ siger Magnus Hansen, der samtidig siger god sommerferie til spillerne.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk