1. oktober 2020
Helle Poulsen fik på vegne af Idrætsforeningen FREM overrakt en check på 54.510 kr af formanden Hans Erik Jensen (tv.) og uddeler Brian Jonassen.
Helle Poulsen fik på vegne af Idrætsforeningen FREM overrakt en check på 54.510 kr af formanden Hans Erik Jensen (tv.) og uddeler Brian Jonassen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Super Brugsen i Bjæverskov holdt forsinket generalforsamling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Super Brugsen i Bjæverskov holdt forsinket generalforsamling
Heden - 09. september 2020 kl. 08:30

Med fire måneders forsinkelse på grund af corona blev Super Brugsens generalforsamling afviklet i Bjæverskov Forsamlingshus den 31. august.

I bestyrelsens beretning kom formanden ind på de mange tiltag, som Coop har iværksat i årets løb. Bl.a. Coop's medlemsprogram, hvor appen bliver brugt over 100.000 gange dagligt. Spring køen over og brug Scan og betal er efterhånden bredt ud i alle butikker og bliver også brugt flittigt i Super Brugsen i Bjæverskov. Et andet af Coop's tiltag er at holde problematiske stoffer væk fra hylderne, så der arbejdes med at udskifte 4000 emballager af plast, metal og glas med pap, papir og bio-plast.

Coop er medlemsejet og har i 2019 fået over 50.000 nye medlemmer. Super Brugsen i Bjæverskov er en del af Coop, men er selvstændig og ejet af de godt 5000 medlemmer. I 2019 er der kommet 129 nye medlemmer.

Der har i løbet af 2019 været afholdt en masse aktiviteter, bl.a. tøndeslagning og torvedag, hvor der blev overrakt en check til Idrætsforeningen Frem på 51.935 fra benzinsalget i årets løb.

Uddeler Brian Jonassen gennemgik årsregnskabet, som udviste en lidt lavere omsætning end året før, men et noget bedre bundlinjeresultat.

Både beretning og regnskab blev modtaget med klapsalver af de fremmødte, og formanden havde stor ros til uddeler og medarbejdere.

Valget til bestyrelsen var stort set genvalg, idet Charlotte Andersen, Jette Wisborg og Hans Erik Jensen blev genvalgt. Ole Bælum havde ønsket at udtræde af bestyrelsen, og i stedet blev valgt Jørgen Hansen. Formanden takkede Ole Bælum for hans indsats i bestyrelsen gennem næsten 30 år. Som ny suppleant blev valgt Henning Trebert Rost.

Efter det konstituerende bestyrelsesmøde består bestyrelsen i Super Brugsen i Bjæverskov af:

Hans Erik Jensen, formand. Charlotte Andersen, næstformand. Jette Wisborg, sekretær. Bente Persson, Helle Poulsen, Jørgen Hansen. Tinna Sørensen, medarbejdervalgt. Britta Brodersen, medarbejdervalgt. Henning Trebert Rost, suppleant.

OK og Superbrugsen sponserer Idrætsforeningen FREM, og på generalforsamlingen fik Helle Poulsen på vegne af FREM overrakt en check på 54.510 kr af formanden Hans Erik Jensen og uddeler Brian Jonassen. Beløbet er sponseret af OK ved køb af benzin i 2019.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk