8. juli 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stort Lions genbrugsmarked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stort Lions genbrugsmarked

Lørdag den 1. februar fra 10 til 14 går det atter løs med løvernes genbrugsmarked i Bjæverskov.

Heden - 21. januar 2020 kl. 08:30
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lions har nu samlet kræfter til årets første store genbrugsmarked. Der er ryddet op og indkommet rigtig mange gode ting og sager, som er klar til salg fra lokalerne i den gamle store tilskuerpavillon på Travbanen i Bjæverskov. På første sal sælges glas, porcelæn, legetøj, køkkenting, kobber og nips, el- og elektronik m.v. I stueetagen findes mængder af bøger, malerier, spejle, værktøj, tusindvis af CD’er og gamle LP-plader. Og massevis af gode møbler, både store og små herunder spiseborde og stole. Med andre ord mange kvalitetsmøbler.

Åbent fra 10 til 14
Der er gratis adgang og indkørsel til genbrugsmarkedet fra Vollerslevvej 18 i Bjæverskov. Det næste genbrugsmarked er først lørdag 4. april. Åbningstiden for genbrugsmarkedet er fra kl. 10 til 14, og der plejer at være tryk på fra begyndelsen med herlig købertrængsel og mange besøgende. Mange benytter sig for øvrigt også af den velforsynede café, hvor man i en kort indkøbspause kan få både vådt og tørt.
Noget nyt er, at man kan købe lodder á 10 kr. og vinde genbrugsgenstande af stor værdi...
I øvrigt tilbyder Lions kørselsservice for hjemtransport af store anskaffelser. Det kan aftales på stedet.

Godt formål
- Har man for øvrigt et større parti af nyttige og brugbare ting, som er for gode til bare at kassere eller smide ud, er man velkommen til at kontakte Lions Genbrug, siger Per Juhl fra Lions. Lions kan kontaktes på tlf. 4088 3912 for aftale om afhentning af større partier, gode møbler eller dødsboer.

- Det er LIONS-klubberne i Køge Kommune, som arbejder sammen om genbrugsmarkedet. Overskuddet går ubeskåret til Lions’ humanitære hjælpearbejde både lokalt, nationalt og internationalt. Et hjælpearbejde, hvor der vel at mærke ikke anvendes én eneste krone til 'udenoms-ting' og administration, slutter Per Juhl.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk