22. april 2019
Nytårskoncert Borup uge 2
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor nytårskoncert i Borup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor nytårskoncert i Borup
Heden - 08. januar 2019 kl. 12:49
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Copenhagen Phil skyder det nye år i gang med et brag af en nytårskoncert, når symfoniorkestret den 15. januar 2019 igen gæster "Multihallen" i Borup Idræts- og Kulturcenter (Hovedgaden 65). Denne gang med én af landets bedste sopraner, Signe Asmussen, samt crooneren Bobo Moreno.
De mange klassiske musikere i Copenhagen Phil fejrer nytåret på festligste vis den 15. januar i Borup Idræts- og Kulturcenter, når de traditionen tro turnerer rundt på Sjælland for at ønske godt nytår. Denne gang med Signe Asmussen og Bobo Moreno i front for det store orkester – til et farvel til 2018 og en markering af det nye år med en skøn blanding af klassisk musik i den absolut mest charmerende ende. Ved koncerten den 15. januar kl. 19:30 kan publikum opleve et fornøjeligt miks af klassikere lige fra Gershwins "Porgy & Bess", Bernsteins "West Side Story", Buena Vista Social Club og Strauss’ "Flagermusen" til nytårs highlights fra det klassiske repertoire.
To særlige solister
Musikken får et ganske særligt følge af sopran Signe Asmussen, der med nysgerrighed og en glubende appetit på nye udfordringer har slået sit navn fast som én af Danmarks mest karismatiske sangerinder – en musikalsk kamæleon, der boltrer sig i de fleste genrer. Hun får selskab af Bobo Moreno, der med en imponerende evne til at begejstre publikum har sunget sig længere og længere ind i hjerterne hos musikelskere landet over.
"Phil-good"
Hele herligheden får ekstra kulør, når orkestret spiller medleyet "Absolute Copenhagen Phil" med musikalske smagsprøver fra kommende koncerter – et medley, hvor musikerne selv har været i gang med saksen for at klippe noder fra hinanden og sætte dem sammen til et helt nyt potpourri. Og mon ikke også der bliver tid til overraskelser og musikalsk fis, når det klassiske orkester med Asmussen og Moreno i front fyrer hele det store musikalske festfyrværkeri af. Det bliver ren "Phil-good".
Billetter : koster 150 kr. for voksne, 100 kr. for pensionister & studerende samt 50 kr. for unge u. 18 år, og de kan købes på Borup Bibliotek (kontant betaling), og på Hovedbiblioteket i Køge, samt på telefon 5752 6736 / 5752 6698 og 2166 3703 (Mobile Pay).
Benyttes Mobile Pay, kan de købte billetter hentes ved indgangen.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk