19. januar 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor medlemstilgang til Skovbo Golfklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor medlemstilgang til Skovbo Golfklub
Heden - 04. februar 2020 kl. 08:30
Af Heden Midtsjællands Avis

Vi har i det sidste stykke tid med glæde kunne se en større tilgang af nye medlemmer, det er altid godt at se at andre har et godt øje til vores dejlige, naturskønne bane.
En af grundene til den store medlemstilgang er vi helt klar over skyldes lukningen af Skjoldenæsholm Golfklub, idet en stor del af tilgangen er tidligere medlemmer derfra.
For at sikre at alle bliver sluset godt ind i Skovbo Golfklub, er klubberne-i-klubben i gang med at tilrettelægge sæsonstarten, så de nye medlemmer fra start kan føle sig velkomne i de nye omgivelser. Seniorklubben der spiller året rundt har allerede taget de første af de nye medlemmer til sig.
I år har vi fået nye forpagtere af cafeen, idet Simona Nygaard byder velkommen fra 1. marts i ’’Hos Simona-Skovbo Golfcafe’’ og lover mange gode tilbud til gæsterne. Simona startede som golfspiller i Skovbo og vender nu tilbage, denne gang cafe-forpagter.
Seniorklubben er dog allerede tyvstartet med Simonas gode mad, idet vi havde fornøjelsen til årets 1. spisematch, udtaler Erik Kaaber fra Skovbo Golfklub.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk