30. maj 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spil og Syng Dansk-aften i Borup Kulturhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spil og Syng Dansk-aften i Borup Kulturhus
Heden - 15. oktober 2019 kl. 08:00
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I Borup Kulturhus er der torsdag den 31. oktober Spil og Syng Dansk-aften.

”Spil og Syng Dansk” er en national musikbegivenhed, der også er blevet en tilbagevendende begivenhed i Borup Kulturhus, hvor programmet er meget varieret, og flere ensembler deltager. Der er søde, humoristiske sange og folkeviser, der er korsang og musik med dansk pop og rock. Og så er der fællessang i store mængder aftenen igennem.

I rammerne af Kulturelt Samråd Køge afholdes igen i år ”Spil og Syng Dansk” aften i Borup Kulturhus, hvor flere musiske foreninger er med til at gøre aftenen festlig og hyggelig. Arrangørerne sørger for en blandet buket af sang- og melodiblomster.

Aftenen starter med fællessang, nemlig ”Sensommervisen” komponeret og digtet af de stedlige Finn og Kirsten Jørgensen.

Derefter kommer ensemblerne/grupperne til. I år deltager Ejbykoret, DSG-Band, Køge Spillemandsforening og Borup Harmonikaorkester. Aftenens pianist til fællessang er Per Hermansen.

Programmet er stykket således sammen, at der vil være meget forskelligt at lytte og synge til. I hvert fald er der masser af fælles sang, eller man kan blot nynne med. Sangteksterne vil ligge klar til alle, og en forfriskning kan købes til sanghalsene.

Den danske sang- og musikskat er så stor, at der nu er tradition for at synge danske sange en gang hvert efterår. Sangaftenen er forberedt og Kulturelt Samråd håber på fuldt hus i år fra kl. 19 – 22.00. Husk det nu.
Der er gratis adgang.

Kulturelt Samråd Køge står for arrangementet.

Mogens Gammel Pedersen
Formand for Kulturelt Samråd Køge

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk