20. oktober 2019
Cosmos Uffe Lorenzen uge 26
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Små intimkoncerter med store navne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Små intimkoncerter med store navne
Heden - 25. juni 2019 kl. 09:22
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

KulturCosmos fortsætter med at sætte store anerkendte kunstnere på programmet.
I efteråret bringer KulturCosmos store navne til små intimkoncerter. D. 27. september kommer Matilde Falch, d. 25. oktober gæster Uffe Lorenzen og d. 16. november er der besøg af Mattias Kolstrup, en kunstner så eftertragtet, at koncerten blev udsolgt på under 20 timer.
Mathilde Falch har udgivet fire albums, som har været yderst anmelderroste. Hun har 10 års erfaring med livekoncert og er desuden datter af Michael Falch.
Uffe Lorenzen er bedst kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i de to prisbelønnede bands Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Med Baby Woodrose har han optrådt to gange på Orange Scene.
Mattias Kolstrup har optrådt utallige steder over alt i verden med bandet Dúné. Mattias Kolstrup turnerer som solo eller med ekstra musiker på udvalgte intime venues.
Intimkoncerter i Cosmos er nok det tætteste, du kommer på en ægte hjemmekoncert. Der bliver tændt stearinlys, barpriserne er venligt og kulturhuset gør sig umage med at skabe unikke koncertoplevelser.
Hvis du vil være sikker på at finde en billet til de store navne så følg med i nyhedsbrevet, hvor koncerterne altid bliver annonceret først. Tilmeld dig nyhedsbrevet på hjemmesiden www.kulturcosmos.dk

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk