26. august 2019
En lys og let udgave af Slidebox, som i perfekt samspil med M-line serien i asketræ fra Tvis Køkkener fungerer som et anderledes og innovativt bud på et åbent overskab i køkkenet. (PR-foto: Tvis Køkkener)
En lys og let udgave af Slidebox, som i perfekt samspil med M-line serien i asketræ fra Tvis Køkkener fungerer som et anderledes og innovativt bud på et åbent overskab i køkkenet. (PR-foto: Tvis Køkkener)
Foto: Bo Harreby Moeller
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slidebox – nyt multimøbel til køkkenet, entreen og stuen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slidebox – nyt multimøbel til køkkenet, entreen og stuen
Heden - 27. september 2016 kl. 08:53
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Slidebox er nyeste, innovative skud på stammen fra Tvis Køkkener, der nu rykker ind i boligens andre rum med et multimøbel inspireret af retro køkkener og boligindretning. Oplev nyheden hos Tvis Køkkener i Hammel.

Kan du huske de gammeldags køkkenskabe hos dine bedsteforældre, hvor lågerne kunne skubbes fra side til side? En enkelt, praktisk og pladsbesparende løsning, som Tvis Køkkener nu har genfortolket i sit bud på et nyt, multifunktionelt møbel til boligen – Slidebox. Løsningen er elegant og pladsbesparende – samtidig passer den ind i flere forskellige indretningsløsninger.

"Slidebox er smart, fordi du kan bruge den dér, hvor du synes, den passer ind i dit hjem – den kan fungere som entrémøbel, som overskab i køkkenet eller som skænk i stuen eller køkkenalrummet. Det er helt op til dig, hvor du vil placere den," fortæller Finn Kristiansen, Tvis Køkkener i Hammel.

Skub rodet væk
Når køkkenrod, fjernbetjeninger eller huer og handsker bliver trættende at kigge på, kan du hurtigt gemme de ting væk, som roder hjemme hos dig. Med Slidebox kan du nemlig fremhæve dét, som du ønsker, og med én let bevægelse skjule det du ønsker.

"Slidebox har et let designudtryk, fordi vi har ladet halvdelen af reolen være åben. Her kan du lade din smukke keramik eller dine bøger pynte i indretningen og samtidig gemme forstyrrende elementer som fx emhætten væk bag de lukkede flader," fortæller Finn Kristiansen.

Mix og match
til din personlige stil
Møblets lukkede fronter kan placeres i boksen på præcis den måde, som du ønsker det – du kan således lege med designudtrykket og tilpasse det din egen stil. Lad fronterne stå ovenover hinanden eller diagonalt og danne et mønster – det er op til dig. Slidebox kan endvidere sammensættes af forskellige materialer, så den passer til din personlig stil. Rammen fås som malet overflade og laminat i flere forskellige farvenuancer, mens fronterne fås både malet, som laminat og med træfinér – kombinationsmulighederne er mange og lægger op til personlig fortolkning.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk