15. juli 2020
Golf og Diabetes 1 uge 18
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slag og sving for et bedre liv med diabetes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slag og sving for et bedre liv med diabetes
Heden - 30. april 2019 kl. 09:32
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

GOLF OG DIABETES: Et nyt tiltag i Skovbo Golfklub giver nu lokale diabetikere og deres pårørende en oplagt mulighed for at komme i gang med at svinge golfkøllen. Klubben bliver nemlig en del af succesprojektet ’Golf og Diabetes’, som har gjort en forskel for mange andre med sygdommen. For golf gavner, hvilket også fremgår en undersøgelse fra DAMVAD Analytics, hvor golfsporten – ud over den fysiske sundhed – også boner positivt ud på det sociale og mentale parameter.

Golf som midlet
til et sundere liv
En masse frisk luft, nye bekendtskaber og et sundere liv. Det er hvad Skovbo Golfklub og den lokale diabetesforening i Køge håber bliver resultatet for mange, når de lørdag d. 11. maj afholder en introduktionsdag for lokale diabetikere og deres pårørende. Her kan man prøve om golf kan være den rigtige motionsform for en – helt gratis og uforpligtende.
Et samarbejde mellem Dansk Golf Union og Diabetesforeningen under titlen ‘Golf og Diabetes’ giver nemlig borgere med sukkersyge mulighed for at komme godt i gang med golfsporten. Efter at have hørt om de gode erfaringer andre steder i landet, har Skovbo Golfklub og den lokale diabetesforening i Køge valgt at tage konceptet til sig.
"Det er jo helt oplagt, at vi som lokal golfklub går sammen med Diabetesforeningens lokalforening og hjælper hinanden på den her måde: Diabetesforeningens medlemmer har brug for at få rørt sig på en – for dem – meningsfuld måde, og vi vil gerne dele vores passion for golfsporten med dem og blive flere medlemmer i klubben. Så når diabetikerne kommer ud i vores klub og får kendskab til fordelene ved at spille golf og mærker den gavnlige effekt på egen krop, så vinder vi alle," siger Ruth Langlouis, som er formand for Skovbo Golfklub.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk