25. november 2017
Åbningsturneringen, Ove Rasmussen og Johnny Nybo Hansen modtager ES-elektrikerens udsatte præmier.
gallery icon

Se billedserie

Åbningsturneringen, Ove Rasmussen og Johnny Nybo Hansen modtager ES-elektrikerens udsatte præmier.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sæsonstart for Skovbo Golfklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sæsonstart for Skovbo Golfklub
Heden - 09. maj 2017 kl. 10:34
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så er sæson 2017 i fuld sving, åbningsturneringen er overstået og havde deltagelse af 107 ivrige golfere der dog gerne havde mødt lidt lunere forårsvejr, men det gik og banen stod som sædvanligt flot. I rækkerne med hcp. over 17.5 blev A vundet af Ove Rasmussen med 35p. og B af Johnny Nybo Hansen med 34p. I rækken med hcp. under 17.5 blev A vundet af Karsten Daae Jensen med 74 slag og B af Henrik Lind med 35p. I forbindelse med åbningsturneringen var der Åbent Hus, det resulterede i flere nye medlemmer. At nogle medlemmer er kommet godt i gang viste sig på efterfølgende herredag hvor Niels Henrik Pedersen fik Hole-in-One på det 160m. lange hul 6, det modtog han Holte Vinlagers præmie for.
Den landsdækkende Golfens Dag, som i år blev bakket op af TV2s ’’Go’morn Danmark’’, blev naturligvis også afholdt i Skovbo Golfklub. Her blev der udover små konkurrencer, også prøvet at slå med div. jern og køller og spillet på vores par 3-bane. Der var mange besøgende der oplevede golfens mange glæder, især flex 1 var interessant for mange: adgang til 88 timers fælles træning, frit spil på par 3 bane, regel undervisning, og adgang til stor 18 hullers bane efter beståelse af golfprøverne, så flere af dem valgte dette medlemskab.
Nu glæder vi os blot til det lune vejr kommer så Cafe Mulligan kan komme i gang med serveringen på terrassen efter nogle dejlige golfrunder.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk