25. maj 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde Ungdomsskole Syd laver musical om klimaforandringer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskilde Ungdomsskole Syd laver musical om klimaforandringer
Heden - 05. november 2019 kl. 08:52
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu er skolernes dramavalghold, StarCrew og Roskilde Ungdomsskole Syd klar igen med en stor og flot forestilling. I alt 33 dramaelever og 18 elever fra valgholdet Stagecrew er klar med et show, du godt kan glæde dig til at se.

Musicalen "AMBROSIA" foregår i en ikke så fjern fremtid, hvor jagten på rigdom har bragt store ofre. Ambrosia er et land, hvor naturen er gået amok. Drivhuseffekt, ultraviolet stråling og mangel på rent vand er blot nogle af de ting, som folk må døje med.

Præsidenten og videnskabsmændene kender problemerne, men ingen er interesseret i at gøre noget ved det. Det eneste, præsidenten bekymrer sig om, er hans puttenutteven Janus, og om hvordan han ellers ser ud.

En dag skyller pigen Mila, fra det nærliggende land Gaia, op på stranden i Ambrosia. Hun kommer fra et land, hvor naturen stadig er i balance og hvor der bl.a. stadig er noget, der hedder sne.
Drengen Mikki fra Ambrosia hjælper hende på fode igen. Kan hun redde Ambrosia og Mikki? Hvad med Præsi og Janus og alle de andre mærkelige mennesker i Ambrosia?

Musicalen spiller i Den Store Sal på Viby Skole (Peder Syv Skolen), Ørstedvejen 63B, 4130 Viby Sj. tirsdag, den 12. november og onsdag, den 13. november fra 18.30 til ca 20.30.
Der er som altid gratis adgang.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk