12. december 2017
Røde Kors uge 38
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Røde Kors mangler indsamlere til landsindsamling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Røde Kors mangler indsamlere til landsindsamling
Heden - 18. september 2017 kl. 10:50
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er nogen mennesker der betaler i dyre domme for at få motion. Søndag 1. oktober har du mulighed for at få god motion, røde kinder og en rigtig god fornemmelse i maven…. og så er det tilmed gratis.
Røde Kors mangler nemlig indsamlere i Køge kommune, hvilket vil sige bl.a. Borup, Bjæverskov, Ejby, Ll. Skensved, Køge Nord og Køge C og S når organisationen skyder sin store Landsindsamling i gang 1. oktober.
Røde Kors hjælper hvert år millioner af mennesker internationalt, men også nationalt og også lokalt. I Køge har Røde Kors mange aktiviteter f.eks. vågetjeneste, patientstøtter, familienetværk, Tryg på Mail, julehjælp mm.

Nu har du chancen for at give et nap med, ved at rive et par timer ud af kalenderen, og du kan dermed være med til at gøre en forskel i verden hvor der er historisk mange katastrofer.

Sådan hjælper vi
Røde Kors er altid til stede. I nærområderne og konfliktzonerne. Hvert år giver vi katastrofehjælp til 85 millioner mennesker verden over. Alene i Syrien når vores frivillige ud med nødhjælp til 4,5 millioner mennesker hver eneste måned. Og hvert år sender vi ca. 200 danske specialister ud i verden for at gøre en forskel i verdens brændpunkter.
• En del af indsamlingen vil gå til at sikre, at vi kan hjælp, hvor det brænder på lige nu som fx Yemen, Syrien, Irak og Sydsudan.
• En del af pengene vil gå til at sikre det langsigtede hjælpearbejde i nogle af verdens fattigste lande. Det giver os mulighed for at opbygge varslingssystemer, uddanne mennesker i livreddende første-hjælp og andre indsatser, der redder liv, når både små og store katastrofer rammer.
• I Danmark er pengene med til at gøre en forskel for nogle af samfundets mest sårbare mennesker, når vores frivillige hver eneste dag rækker hånden ud til flygtninge, udsatte børnefamilier og ensomme ældre rundt omkring i landet.
Vi ved ikke, hvilke katastrofer der kommer til at ske i det kommende år, og derfor har vi brug for penge til vores katastrofefond, så vi kan hjælpe hurtigt, når katastrofen rammer. Men vi ved, at vi fortsat skal hjælpe ofrene for krigen i Syrien, og vi ved, at millioner af børn lige nu sulter i det østlige Afrika.
Vi gør vores bedste for at opfylde ønske om rute man vil gå, med/uden trapper. Du kan tilmelde dig enten via www.rodekors.dk/indsamler , i Røde Kors butikken i Borup eller Ølby, eller du kan kontakte Knud-Erik Skou Knudsen Borup på 42194263 eller aktivitetsleder Helle Røtting på 40917261 eller mail hechro@live.dk
Håber vi ses

Tip os

57522288


heden@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk