26. juli 2021
Heidi Rasmussen har netop åbnet helseforretningen Purple Harmony i Borup. Her sælger hun bl.a. sukkerfri produkter fra Easis og te i flere varianter fra Pukka.
Heidi Rasmussen har netop åbnet helseforretningen Purple Harmony i Borup. Her sælger hun bl.a. sukkerfri produkter fra Easis og te i flere varianter fra Pukka.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Radiovært åbner helseforretning i Borup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Radiovært åbner helseforretning i Borup

Heidi Rasmussen slog i sidste uge dørene op til forretningen Purple Harmony i Borup Centret. Konceptet bag er en kombination af sundhed, trivsel og velvære.

Heden - 11. november 2020 kl. 08:30
Af Martin Rasmussen

Facadeskiltet var forsinket med posten, men varerne var på plads på hylderne, og Heidi Rasmussen bød velkommen med et smil, da avisen i sidste uge lagde vejen forbi den nyåbnede forretning i Borup Centret.

Forretningen hedder Purple Harmony, og den er etableret på Hovedgaden 60C i lokaler, der tidligere blev brugt at Røde Kors-forretningen.

"Det er gode lokaler centralt i centret. Jeg bor selv i Borup og holder meget af byen, så jeg vil også gerne bidrage til bylivet her," smiler Heidi Rasmussen, der har været radiovært på Radio Corona på Corona Camping de seneste to år. Hun beskriver selv konceptet for forretningen som en kombination af sundhed, trivsel og velvære.

Centralt i udvalget er produkter fra Easis, der har et bredt sortiment af produkter uden tilsat sukker.

"Det er både til diabetikere, men det er også oplagt, hvis man vil have en sund livsstil, hvor man skærer sukkeret væk," siger Heidi Rasmussen, der selv er diabetiker og savnede et lokalt sted med et godt udvalg af produkter.

"Nu har jeg samlet et udvalg, men man er meget velkommen til at komme med forslag til, hvad der skal være på hylderne," siger hun.

Udover produkter fra Easis finder man blandt andet også et stort udvalg fra Urtekram og te-mærket Pukka i Purple Harmony, hvor Heidi Rasmussen blandt andet også forhandler magnetsmykker, magnetpuder, krystaller og sten.

Purple Harmony har åbent klokken 10-17 på hverdage og 10-14 om lørdagen. En hjemmeside er på vej inden for tre ugers tid, og i mellemtiden kan Purple Harmony følges på både Facebook og Instagram.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk