28. maj 2020
Skulptur uge 21
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Peter Hesk udstiller på Svenstrup Gods

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Peter Hesk udstiller på Svenstrup Gods
Heden - 28. maj 2019 kl. 09:04
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag den 30. maj er der fernisering på Galleriet Svenstrup kl. 14 - 17 med kunstneren Peter Hesk.
Peter Hesk arbejder i langt overvejende grad med skulptur i ler, tegl og bronze, og har støbt egne skulpturer i bronze siden 1986.
I Peters atelier i Tårnet på havnen i Nykøbing S. kan du besøge billedhuggerens værksted, atelier og udstilling. Oplev fra nærmeste hold, hvordan værker skabes, når der modelleres, formes, støbes, svejses og slibes skulpturer i ler, tegl, træ og bronze, samt når der spartles farverige billeder i acryl eller males med tusch.
Peter Hesk fortæller om udstillingen i Galleriet Svenstrup, som han tidligere i foråret besøgte: "I forbindelse med godset, ligger det meget charmerende galleri, hvor jeg udstiller fra torsdag d. 30. Maj . Intimitet-galleriet ligger op til nærhed og fordybelse og jeg vil derfor udstille en række bronzeskulpturer samt en række abstraktioner over landskabet på Hirsholmene i acryl og tuschmaleri omkring bevægelse.
På ferniseringen fortæller jeg om baggrunden for en række af værkerne.
Der er åbent både lørdag og søndag kl. 14.00 -17.00 i uge 22 , samt 2. Pinsedag - den 10. juni kl. 14.00 - 17.00. Du finder Galleriet Svenstrup på Borupvej 106A, 4140 Borup.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk