24. april 2019
Kino 2 uge 52
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Og så blev det jul i den gamle Kino

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Og så blev det jul i den gamle Kino
Heden - 24. december 2018 kl. 13:57
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sopran Tatiana Kisselova og Pianist Nikolaj Skaaning holdt i fredags en festlig julekoncert
i den gamle Kino i Borup.
Allerede kl 18.00 ankom de første forventningsfulde gæster til Kino, for at sikre sig de bedste pladser, og ventetiden frem mod koncerten blev brugt i de gamle juleudsmykkede stuer, der hører til Borup Kino.
Præcis klokken 19 gik Tatiana og Nikolaj på scenen og indledte deres stemningsfulde og varierede program bestående af nordiske, engelsk, amerikanske og selvfølgelig russiske juletoner. Begge – både hver især og sammen, præsterer de et meget varieret udtryk. Både klassisk repertoire og jazzede julemelodier, bydes der professionelt på. Og så er der gang i den, når de med snilde og humor spiller 4 hændigt på klaveret.
Ægte julestemning
spredte sig i salen
I pausen blev der serveret julegløgg. Der var trængsel og alarm i de hyggelige stuer, som dog vidner om en svunden tid, hvor alting var lidt roligere end i dag. Mange bekræftede hinanden i, at disse stuer bevarede og besvarede en drøm om julens inderste væsen.
Publikum i Borup Kino må være alle musikeres drøm. Mange gav udtryk for, at de var klar til at købe billetter til "5 minutter i forår" når Tatiana og Nikolaj byder foråret velkommen i Borup Kulturhus den 24 februar 2019.
Det var, som om vejrguderne også var kommet i julehumør, for det sneede let da publikum forlod biografen. Hvad kan man ønske sig mere i denne søde juletid?

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk