19. februar 2019
CrossGym 3 uge 25
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt CrossGym-anlæg i Bjæverskov er åbnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt CrossGym-anlæg i Bjæverskov er åbnet
Heden - 15. juni 2018 kl. 10:41
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I lørdags åbnede et nyt udendørs crossfit/OCR-inspireret træningsanlæg ved Skovbohallen i Bjæverskov. Åbningsceremonien blev indledt med en tale af formand for "IF Frem Bjæverskov Gymnastik" Grethe Pedersen, som gav ordet videre til tidligere formand for Kultur- og Idrætsudvalget Anette Simoni. Anette Simoni fik velfortjent æren af at åbne anlægget ved at klippe snoren over, fordi hun i sit tidligere virke i Kultur- og Idrætsudvalget har arbejdet for at gøre drømmen om et udendørs anlæg i Bjæverskov til virkelighed.
Anlægget er nu, efter flere års drømmerier, en realitet med økonomisk støtte fra de andre afdelinger i IF Frem, Køge Kommune og SEAS-NVE, samt stor frivillig arbejdsindsats fra de mange Crossgym-medlemmer. Der er i flere weekender blevet arbejdet med at rydde en gammel ramponeret skateboardrampe af vejen, rydde buskads og klargøre terrænet til i første omgang et firkantet område med godt faldunderlag til de forskellige forhindringer.
Banen rummer forhindringer som "Monkey Bars" til at gå armgang og til at lave forskellige andre armøvelser, "Barrer" i divergerende højder til forskellige kropshævningsøvelser og et par "Stiger" der er graveret ned i underlaget til pulsøvelser. Omkring anlægget er der terræn til bl.a. øvelser med store tunge reb, traktordæk og en kuperet bakke til konditionsøvelser. De engagerede instruktører har desuden mange idéer til videre udbygning af træningsfaciliteter i samarbejde med lokale virksomheder.
Til ceremonien kunne alle de fremmødte nyde både søde og sunde lækkerier skænket af Skovbohallens Bistro og KonditorBager Bjæverskov.
Det nye udendørs anlæg er ikke kun forbeholdt nuværende Crossgym-medlemmer. Anlægget er åbent for alle, hvilket giver de øvrige afdelinger i IF Frem mulighed for at supplere egen træning, og samtidig åbner CrossGym Bjæverskovs 4 uddannede instruktører traditionen tro sommertræningshold op for alle i hele juli og august – gratis. Så har du lyst, er du velkommen til at komme og prøve kræfter med træningsformen her i sommerperioden, tirsdage og torsdage fra kl. 18 til 19 og søndage fra kl. 9 til 10 ved den store p-plads på Halvejen 12, 4632 Bjæverskov. Det eneste, du skal medbringe er bevægeligt tøj tilpasset vejret og en stor fyldt drikkedunk, fortæller Helene Clement Andersen, medlem af CrossGym Bjæverskov.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk