22. oktober 2018
RealMæglerne uge 43
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny stærk konstellation hos RealMæglerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny stærk konstellation hos RealMæglerne
Heden - 23. oktober 2017 kl. 11:33
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hele Roskildeområdet med opland er i rivende udvikling – også på ejendomsmarkedet. Konkurrencen er benhård og kravene til effektivitet, lokalkendskab og faglig kompetence er større end nogensinde.
Dette er bl.a. baggrunden for at RealMæglerne Lejkon i Roskilde og RealMæglerne Abildgaard i Viby pr. 1/10 er gået sammen og har etableret den fælles nye virksomhed under navnet "RealMæglerne ByensMægler". Begge butikker, på Søndergade i Viby og på Jernbanegade i Roskilde, bibeholdes, og på adressen i Roskilde etablerer man fælles drifts- og backoffice faciliteter. Alle nuværende ansatte fortsætter efter sammenlægningen.
Maibritt Andersen, Roskilde, og Jørgen Abildgaard, Viby, bliver partnere og indehavere af den nye mæglerbutik, der kommer til at dække et stort opland i og omkring Roskilde.

Fælles værdier
Begge partnere fremhæver synergierne og de fælles værdier som en vigtig forudsætning for det nye partnerskab. Maibritt Andersen og Jørgen Abildgaard: "Udover de klare synergier har det været vigtigt for os, at vores fælles værdier udgjorde et rigtigt godt match. F.eks. har det personlige engagement og tætte samarbejde med sælgerne været helt afgørende. Det er vores erfaring, at dette tætte samarbejde – kombineret med en realistisk prisfastsættelse og et dybtgående lokalkendskab – er det bedste grundlag for en god bolighandel.
Kunderne er vores bedste ambassadører. Derfor har vi hele tiden fokus på en stor kundetilfredshed. Det betyder, at vi hele tiden prøver at se en bolighandel fra kundens side, og vi gør meget ud af at få respons - positiv eller negativ. Kun derigennem kan vi blive endnu bedre".

Stort lokalkendskab
Maibritt og Jørgen er kendte ansigter i Roskilde og hele oplandet fra Borup i syd, Lejre i vest, Fløng/Hedehusene i øst og Jyllinge i nord. Tilsammen har de over 41 års erfaring i branchen – heraf 37 år i Roskilde og opland.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk