18. oktober 2019
Ejby medborgerhus 1 uge 20
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny kunstudstilling i Ejby Medborgerhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny kunstudstilling i Ejby Medborgerhus
Heden - 14. maj 2019 kl. 10:08
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så er der igen nyt fra Ejby Medborgerhus. Kalenderen er skiftet fra april til maj måned og det betyder at det igen er tid for en ny kunstudstilling i huset.
Denne gang er det Lone Aabrink, der udstiller sine malerier. Som Man kan læse herunder er det en alsidig kunstner, der både maler og er optaget af den spirituelle side af tilværelsen. Udstillingen kan ses frem til sidst i juni i bibliotekpunktets åbningstider og når der er andre aktiviteter i huset.
Om Lone:
Lone Aabrink (f. 1984) er født og opvokset i Tune, og har siden boet forskellige steder i verden og i Danmark.
Blandt andet på Bornholm, Ærø, Randers, Sydney og Sydfrankrig. Senest hører hun til i Ejby, hvor hun maler og underviser fra.
Hun er inspireret af naturen, og rejser til åndelige dimensioner. Og var sidste år med på Krop Sind Ånd Helsemessen i Brøndbyhallen og udstiller nu et udvalg af hendes værker i Ejby Medborgerhus.
Lones kunst spænder vidt; fra sarte, tegneserielignende akvareller, til store, ekspressive akrylmalerier.
Lone er inspireret af landskaber, dyr og planter, men også den personlige indre rejse, med selvudvikling og åndelige møder.
Siden 2006 har hun haft sin interesse også i de spirituelle sider af tilværelsen, og Lone har siden starten af tyverne, interesseret sig for naturens kraft og shamanisme.
Hun underviser blandt andet i den shamanistiske trommerejse, og tilbyder ud over sine malerier og kunst, shamanistisk healing, rasler og undervisning.
Lone Aabrink har udstillet siden 2000 og blev i 2012 uddannet designer på Designskolen Kolding, med speciale i illustration.
Der er udover malerierne i udstillingen, mulighed for at købe Lones design som kunstkort.
Lone tager desuden imod bestillinger, og har malet både træstole til børn, malerier til brudepar, vægmalerier i helseklinikker og illustrationer til bøger, hjemmeside og visitkort.
Se mere om Lone på: www.aabrink.dk

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk