21. august 2019
Udstilling Ejby 2 uge 10
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny kunstudstilling i Ejby Medborgerhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny kunstudstilling i Ejby Medborgerhus
Heden - 05. marts 2019 kl. 09:06
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra i dag kan man se forårets kunstudstilling i Ejby Medborgerhus.
Det er en dobbeltudstilling, hvor Birgit Nielsen udstiller malerier og trådnet skulpturer mens Ritva Frederiksen udstiller smykker og skåle i emalje og glas.
Lidt om kunstnerne:
Birgit skriver:
Efter et kreativt arbejdsliv, hvor jeg blandt andet forfattede og udgav bøgerne "Flet med Metaltråd" og "Små og Store ting i metalflet", samt underviste i dette håndværk, fik jeg lyst til at gå i dybden med min interesse for maling og tegning. Jeg har modtaget undervisning af kunstner og grafiker Gunnar Nielsen, billedkunstnerne Ingrid Møller og Inger Bennigsen i "kunstnergaden" Rørholmsgade i København.
Derud over har jeg arbejdet i workshop på Arken og været på malerrejse på Færøerne, samt deltaget i sommerkursus på kunstskolen Spektrum og Ærø kunsthøjskole. Jeg nyder at eksperimenterer i mit værksted. Inspirationen hertil får jeg fra naturen samt forskellige indtryk og sanse oplevelser i min hverdag, derfor kan min kunst ofte være ret forskellig.
Birgit har deltaget i mange udstillinger og har bl.a. været med i Køge Kunstrute siden 2014.
Ritva skriver:
Jeg er født i Nakskov i 1949. Gennem mit arbejdsliv har jeg arbejdet med kontorarbejde og som sekretær. Min interesse for maling og glaskunst blev vakt i 50-års alderen, hvor jeg begyndte at deltage i diverse kurser i glasteknikker. Nu er det også emalje- og guldsmedeteknikker, der optager mig.
Kurserne i emaljeteknikker har fundet sted både i England (medlem af Guild of Enamellers) og her i Danmark. Jeg er medlem af sammenslutningen Kunst i Byen og er at finde hver weekend på Kgs. Nytorv i sommerperioden, hvor jeg udstiller smykker af glas og emalje.
Udstillingen kan ses i bibliotekspunktets åbningstider og når der ellers er aktiviteter i huset.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk