14. juli 2020
En ægte stenovn gør det muligt at lave gode italienske pizzaer, som både kan spises i restauranten og tages med hjem. Til venstre er det Alberto Vitale, der siden august har været ejer af Il Gusto Italiano i Borup.
gallery icon

Se billedserie

En ægte stenovn gør det muligt at lave gode italienske pizzaer, som både kan spises i restauranten og tages med hjem. Til venstre er det Alberto Vitale, der siden august har været ejer af Il Gusto Italiano i Borup.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny ejer har gjort Il Gusto i Borup helt italiensk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny ejer har gjort Il Gusto i Borup helt italiensk
Heden - 10. december 2019 kl. 08:30
Af Af Marie Louise Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når man træder indenfor hos Il Gusto Italiano i Borup, går der ikke lang tid, før man bemærker, at der bliver snakket italiensk i køkkenet.
Den italienske restaurant, der har ligget på Hovedgaden i mange år, fik i august ny ejer, den italienske Alberto Vitale.
Il Gustos kunder er dog ikke ubekendt med italieneren, der i en årrække har arbejdet som kok i restauranten. Men for fire måneder siden overtog han ejerskabet, og dermed er der blevet lavet nogle justeringer, så det hele nu er italiensk.
”Tidligere var alt ikke italiensk på menuen, men nu er det et helt nyt koncept, og alt er italiensk. Vi har blandt andet hjemmelavet pasta og hjemmelavet tiramisu,” siger han.
Alberto Vitale er uddannet kok fra Italien og har både erfaring fra sit hjemland og fra den italienske restaurant Il Gambero Rosso i København.
Nu arbejder han på at gøre Il Gusto Italiano til en endnu bedre restaurant, og udover at betjene kunder, der kommer ind og spiser, er der også fokus på mad ud af huset.
Her er det muligt at bestille buffet og forskellige menuer til både større og mindre selskaber som fødselsdage, konfirmationer og lignende.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk