19. juli 2019
Ørnenes Dag uge 8
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nationalparken og DOF Roskilde inviterer til Ørnens Dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nationalparken og DOF Roskilde inviterer til Ørnens Dag
Heden - 18. februar 2019 kl. 11:33
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nationalparken og DOF Roskilde inviterer til Ørnens Dag
Kom med den 24. februar klokken 10-14 i Jyllinge.
 
Havørnen har det godt i Nationalpark Skjoldungernes Land. Siden 2006 har den store ørn ynglet ved Roskilde Fjord, og mere end 24 havørneunger er udklækket i området.
Den enorme rovfugl – med et vingefang på 2,45 meter, kan opleves, når den svæver rundt over fjorden eller sidder majestætisk i toppen af et træ og spejder udover landskabet.
Den 24. februar er det Ørnens Dag, og over hele landet fejrer Dansk Ornitologisk Forening de danske ørne. I Nationalpark Skjoldungernes Land er dagen dedikeret til havørnen, når DOF Roskilde og Nationalparken i samarbejde inviterer til Ørnens Dag i Jyllinge.
Ørnens dag den 24. februar
Arrangementet, som er åbent for alle – både nybegyndere og garvede fuglekiggere, pensionister og børn, finder sted den 24. februar i Jyllinge fra klokken 10-14.
Her vil DOF Roskilde og Nationalpark Skjoldungernes Land stå klar med teleskoper, naturvejleder, fuglekyndige og varme kaffe.
Mødestedet er Strandpromenaden 40 i Jyllinge, hvorfra der er god udsigt udover fjorden. Er der ingen havørne, vil der i stedet blive stillet skarpt på gæs, ænder og andre af fjordens fugle.
Selvom der er teleskoper er det en god idé at medbringe kikkert, hvis du har – og varmt tøj mod vind og kulde for den bedst mulige havørne-oplevelse.
Glædelig Ørnens Dag!

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk