22. maj 2019
Tai chi uge 28
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nationalparken inviterer til Tai Chi i Bidstrup Skovene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nationalparken inviterer til Tai Chi i Bidstrup Skovene
Heden - 13. juli 2018 kl. 09:38
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dyrk Tai Chi i det fri den 23. juli klokken 17-19 med naturvejleder Sofie Clauson-Kaas fra Nationalpark Skjoldungernes Land

Træning
og meditation i det fri
Nationalpark Skjoldungernes Land og Taoistisk Tai Chi Forening Danmark inviterer til Tai Chi i det fri ved Særløse Overdrev i Bidstrup skovene.
Den kinesiske træningsform, Tai Chi, er en træning af krop og sind – meditation i bevægelse, som giver fokus og mental ro. Bevægelserne strækker og styrker alle dele af kroppen og giver bedre cirkulation og balance.
I det gamle Kina var taoisterne berømte for deres viden om helbredet og livet, og på denne anderledes tur bliver du introduceret til den taoistiske tradition samt de første bevægelser i et Tai Chi sæt, der består af 108 bevægelser.

Sådan deltager du
Arrangementet finder sted mandag den 23. juli klokken 17 til 19 ved smukke Særløse Overdrev i Bidstrup Skovene, og det er nationalparkens naturvejleder Sofie Clauson-Kaas, der er tovholder på arrangementet.
Efter Tai Chi-sessionen serveres der te, og instruktøren viser et sæt Tai Chi.
Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding via billetto (https://billetto.dk/da/e/tai-chi-i-det-fri-billetter-294240). Find flere informationer på nationalparkskjoldungernesland.dk eller via nationalparkens facebookside.

Taoistisk Tai Chi Forening Danmark
Taoistisk Tai Chi Forening Danmark er en non-profit frivillig forening, som tilbyder undervisning i Tai Chi ved årligt akkrediterede instruktører.
Foreningen har til formål at udbrede kendskabet til de sundhedsfremmende aspekter ved de træningsformer, som Taoistisk Tai Chi Forening tilbyder, sådan at flest mulige kan få glæde af træningen.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk