7. august 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nationalparken inviterer på juletur i Bidstrup Skovene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nationalparken inviterer på juletur i Bidstrup Skovene
Heden - 19. november 2019 kl. 08:00
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tag med på tur i Storskoven den 24. november kl. 12-15 og lav juledekorationer og adventskranse - eller drik en kop varm kakao.

Julen nærmer sig og juledekorationerne skal gøres klar. Derfor inviterer Naturstyrelsen og Nationalpark Skjoldungernes Land til juletur i Storskoven i Bidstrup Skovene.

Tag børnene med, saml lidt gran til juledekorationer, snit nisser i træ, lav julepynt og bind adventskransen. Nationalparkens naturvejledere står klar til at hjælpe på det udendørs juleværksted og skovløbere fra Naturstyrelsen har klippet gran og laver varm gløgg og kakao over bål.

Sådan deltager du
Aktiviteterne finder sted søndag den 24. november klokken 12 til 15. Mødestedet er P-pladsen ved indgangen til Storskoven (Skovvej 34, 4330 Hvalsø), og kommer man senere end klokken 12, vil der være små skilte, der viser vej til arrangementet.

Det er gratis for børn at deltage og voksne betaler 20 kroner, som kan medbringes eller betales via mobile pay på dagen. Det kræver således ingen tilmelding at deltage.

På dagen vil der være sørget for gran, halm, gløgg og kakao, og derfor er det en god idé at medbringe en almindelig bærepose til indsamling af gran. Affaldssække og andre større sække er ikke tilladt.

Følg med på nationalparkens facebookside for at stille spørgsmål og se, hvem der ellers tager med på turen: https://www.facebook.com/events/1018477558494526/

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk