14. december 2017
Hubertus 1 uge 31
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mini Country Fair i Hubertushuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mini Country Fair i Hubertushuset
Opdateret 02. august 2016 kl. 11:09
Heden - 02. august 2016 kl. 11:02
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For 18 år i træk byder HUBERTUSHUSET i Ringsted hjerteligt velkommen til "Mini Country Fair" som finder sted d. 12. og 13. August 2016.
Igen i år slår Hubertushuset dørene op for to dage med masser af stærke tilbud og aktiviteter for såvel jægere som fritidsfolk. I alt så står ca. 120 sælgere, udstillere, leverandører og servicepersonale klar til at give alle de besøgende en fantastisk oplevelse! Mini Country Fair i Hubertushuset har hvert år ca. 4.500 besøgende over de to dage messen strækker sig! Der er god gammeldags markedsstemning uanset hvor man bevæger sig og programmet er sammensat så der er noget for alle: jægere, fritidsfolk, dem med hund, børn, ja i virkeligheden til hele familien.
Ud over de gode tilbud som er at finde både udenfor og i butikken, så kan man for lov til at se de sidste nye varer som lige er landet, møde en masse lokale og internationale leverandører på våben, optik, grej, fodtøj, beklædning, hund mm. for en snak om netop de enkeltes brands. Ud over butikkens medarbejdere vil man også kunne får en snak med Hubertushuset 4 dygtige bøssemagere. Begge dage står de også klar til at servicere våben mm.
Er man eventyrlysten, så er der en del rejsebureauer til stede som har specialiseret sig i jagt- og Fritidsrejser. Ligeledes vil man kunne finde inspiration til nogle fine 4-hjulstrækkere fra Subaru, der vil være hundeopvisning, hornblæsning, trofæopmåling, prøveskydning af nye rifler i butikkens underjordiske indskydningskælder, deltage i spændende konkurrencer og meget, meget mere. Begge dage er der mulighed for at købe sig noget lækkert grillmad hos Simply Cooking, slukke tørsten i baren hos Ringsted og omegns Jagtforening samt prøvesmage portvin mm.
For at se hele programmet for begge dage, leverandør- og udstillerliste, kø tilbud og andre tilbud, så kan man går ind på hubertushuset.com og får det fulde overblik fra 1. August 2016"Velkommen til"!

"Hubertushuset er Sjællands største Jagt- og Fritidsbutik med ca. 20 medarbejdere. Virksomheden blev stiftet i 1968 af Jytte & Erik Jensen og drives stadig den dag i dag af familien, hvor døtrene Bettina og Birgitte ejer og driver virksomheden.
Virksomheden har løbende bygget om og udvidet de fysiske rammer, sådan så huset matcher den moderne jægers krav og behov indenfor alle varekategorier og butiksoplevelser.
I Hubertushuset finder man alt fra de største mærker indenfor våben, ammunition, tilbehør, optik, jagt- og fritidsbeklædning samt sko til både mænd, damer og børn. Derudover så råder de i alt 1200 m2 også over en underjordisk skydebane, samt et opdateret og professionelt værksted.
Hubertushuset har siden 1992 været medlem af Jaguar Gruppen, en indkøbsforening som er sammensat af de største danske og svenske jagtbutikker. Der er i alt 13 jagtbutikker med i kæden, hvoraf de 6 af dem er i Danmark. "

Tip os

57522288


heden@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk