15. december 2017
Portræt Nanna uge 38
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lever du det liv du drømmer om?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lever du det liv du drømmer om?
Heden - 18. september 2017 kl. 09:25
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forestil dig et liv i balance - fyldt med glæde og overskud.
Et liv hvor du tør sætte dig mål og gå efter dem.
Det er dét certificeret coach Nanna Ravn hjælper sine klienter med. Hun har netop startet sin egen virksomhed i Viby, hvor hun bor med sin familie.

Hvad kan en coach egentlig?
En certificeret coach har effektive værktøjer, som kan hjælpe dig med at blive skarp på:
• hvad du ønsker dig i livet
• hvad der hidtil har forhindret dig i at opnå det
• hvad du kan gøre og ændre, for at leve det liv du ønsker dig.
"Lige meget hvor stærk, handlekraftig og modig du er, så kan du ikke alt på egen hånd. Vi bilder ofte os selv ind, at det som forhindre os i at nå vores mål og leve et godt liv, er konkrete ting. Det kan for eksempel være manglende tid og penge, eller at vores omgivelser modarbejder os. Men dét, der i virkeligheden holder os tilbage, er oftest vores egne handle- og tankemønstre. Og de er meget svære at få øje på og få brudt med uden sparring og støtte udefra," forklarer Nanna.

Krise kan betyde vendepunkt
Mange af os venter med at ændre noget i vores liv, indtil udefrakommende omstændigheder, som for eksempel en krise, tvinger os til at tage vores liv op til revision.
Det samme har gjort sig gældende i Nannas eget liv: "Faktisk syntes jeg, at jeg havde et godt liv med en dejlig mand, et skønt hus, og en rigtig god karriere. Men inderst inde var jeg ikke rigtig tilfreds. Jeg vidste ikke hvad det var jeg længtes efter, og derfor ignorerede jeg den nagende følelse. Men da jeg for nogle år siden blev mor, løb jeg og min familie ind en alvorlig krise. Jeg havde svært ved at finde mig tilrette i min nye rolle og opnå balance i mit liv. Jeg var usikker og ulykkelig, og det påvirkede hele familien. Det gik op for mig, at det var nødvendigt at ændre nogle ting og prioritere anderledes."
Den krise blev startskuddet til en livomvæltende rejse for Nanna, som ikke blot fik stor betydning for hendes privatliv, men også i hendes professionelle karriere.
"Under min coachuddannelse fandt jeg ud af, at det rent faktisk var muligt for mig, at ændre ting i mit liv, som jeg troede var umulige at ændre. Ved at få nye perspektiver på mig selv og den situation jeg stod i, kunne jeg pludselig også handle på en anden måde end jeg plejede. Og da jeg ændrede mig, så ændrede mine omgivelser sig på nærmest magisk vis også. Det betød, at jeg endelig fik den glæde, ro og balance som jeg drømte om - både som mor, ægtefælle, veninde og kollega. Det kunne jeg aldrig have gjort det på egen hånd uden min coach ved min side."
Det er den proces, der i dag har gjort, at Nanna har skiftet spor og er startet op som selvstændig coach. "Jeg ser hver dag hvor stor en forskel det gør i menneskers liv, når de vælger at tage ansvar for deres egen lykke. Det har jeg gjort til min mission at støtte dem i, så de kan opnå deres mål og drømme. Og forhåbentlig uden så mange omveje som jeg selv har måtte tage," afslutter hun.

Gratis session
Har du lyst til at blive klogere på dig selv og tage den fulde styring i dit liv, så har du mulighed for at få en gratis afklarende session. Du kan læse mere på www.nannaravn.dk
Du kan desuden blive inspireret og opleve Nanna live på KulturCosmos d. 9 oktober kl. 20, ved foredraget "Få mere overskud som mor og alt det andet du er."

Tip os

57522288


heden@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk