28. september 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Læsehunden Lulu hjælper dit barn med læsningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læsehunden Lulu hjælper dit barn med læsningen

Solrød Bibliotek og Kulturhus tilbyder læseforløb for børn med læsevanskeligheder. Lørdag d. 11. januar kan du møde Læsehunden Lulu og planlægge jeres forløb med læsevejleder Helle. Du skal ikke tilmelde dig, blot møde op i tidsrummet 11-12.

Heden - 07. januar 2020 kl. 08:30
Af Heden Midtsjællands Avis

En læsehund er en venlig og børneglad hund, der motiverer børn til at læse. Vores læsehund Lulu er med til at skabe en positiv og anderledes læseoplevelse her på biblioteket. Læsehunden Lulu er glad og kælen og elsker historier. Lulus mor hedder Helle og arbejder som lærer og læsevejleder. For Helle giver det god mening at bruge Lulu til at hjælpe andre. Nu glæder Lulu sig til at møde børn, der vil læse højt for hende og nusse hende bag de bløde ører. Så hvis dit barn har lyst til at læse en historie for Lulu, så er hun klar til at lytte.
For at et barn skal kunne deltage i et læseforløb med læsehunden Lulu lægger vi vægt på at barnet:
• er mellem 6-12 år
• er elev i 1.-5. klasse
• har knækket læsekoden
• kan læse små ord
Op mod 15% af danske skolebørn har en læseudfordring og mange af dem har samtidig mistet lysten til at læse. Forældre oplever, at det kan være svært at motivere deres barn til at øve læsningen hjemme. Når bogstaverne driller, forsvinder lysten til at læse, ligesom det kan gå ud over barnets skoleglæde og selvtillid.
En læsehund kan være med til at gøre børnene trygge og give dem mod på at begynde at læse igen. Kom og mød Lulu og læsevejleder Helle og se om det er noget for dig at læse bøger for Lulu.
Forløbet er et samarbejde med Foreningen Læsehunde

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk