13. august 2020
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kunstrute bliver sidste arrangement i CosmosHallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunstrute bliver sidste arrangement i CosmosHallen
Heden - 10. september 2019 kl. 08:48
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

9 medlemmer af BilledCosmos gruppen i Viby Sj. udstiller i weekenden 14.-15. september i CosmosHallen ved Torvet, begge dage kl. 12-17.
Dermed er Viby kommet med på landkortet i en ny Roskilde kunstrute, hvor gallerier og værksteder flere steder i kommunen holder åbent samtidigt.

De 9, der udstiller i CosmosHallen, er Bente Andersen, som viser tekstile billeder, Kirsten Vestager Bruun, der kommer med keramik og malerier, Hilmah Lotus Christensen, der præsenterer malerier, Helle Flindt-Rasmussen, der bl.a. udstiller portrætter, Marianne Fogtmann, der viser forskellige slags billeder, Birthe Gottlieb, der udstiller sine fortællende malerier, Nathasja Kjølsen, der viser sine malerier, Kjeld Sandsted, som kommer med skulpturer i sten, træ og metal, samt Kisser Weber-Hansen, der har akvareller med på udstillingen. Flere af deltagerne har været Månedens Kunstner på Roskilde Bibliotekerne.

Kunstruten bliver det sidste, KulturCosmos arrangerer i CosmosHallen, før den tømmes og gøres klar til nedrivning, så der bliver plads til at bygge et nyt bibliotek/kulturhus/lokalhistorisk arkiv. Alle er velkomne i hallen, hvor der også er cafe i weekenden.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk