30. maj 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kulturelt, historisk og botanisk billedforedrag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulturelt, historisk og botanisk billedforedrag
Heden - 05. november 2019 kl. 08:36
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

"Landbohøjskolens Have" foredrag ved Kim Greiner, Borup, den 14. november kl. 19-21:30 i kantinen (øverst oppe) på Borup Kulturhus, Møllevej 2, 4140 Borup. Ingen tilmelding.

Landbohøjskolens Have er anlagt i 1858 og er en del af det Natur-og Biovidenskabelige Fakultet under Københavns Universitet. Haven har omkring 7.000 forskellige planter, der bruges til undervisningen i botanik og havebrugsfag.
I foredraget fortælles lidt af Landbohøjskolens historie og ellers fortælles og vises billeder af årets gang i den smukke gamle have. Undervejs bliver der fortalt anekdoter om statuer og de historiske bygninger og ikke mindst om de spændende træer og buske.

Kim Greiner var havemester og siden seniorgartner i Landbohøjskolens Have i 23 år og er uddannet skov- og landskabsingeniør.
Efter foredraget afholder Danmarks Naturfredningsforening i Køge årsmøde ifølge vedtægterne, hvor vi gerne vil være vært for en lille forfriskning.
Alle er velkomne, men kun medlemmer af DN har stemmeret.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk