17. december 2017
Borup kino uge 32
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Koncert i Borup Kino

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Koncert i Borup Kino
Heden - 08. august 2017 kl. 11:16
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

"Gary Snider spiller Leonard Cohen" er overskriften på eftermiddagskoncerten i Borup Kino søndag d. 27. august kl. 14:00, og meget tættere kommer vi næppe på den sangskat, den verdensberømte canadiske digter, sanger og sangskriver efterlod sig ved sin død sidste år. Dørene åbnes kl. 12:30 og der er mulighed for tilkøb af tapas-menu på Kinos hjemmeside.

Leonard Cohen debuterede som musiker sidst i 1960 og fortsatte dette virke helt frem til sin død. Der er indspillet mere end 2000 coverversioner af Cohens sange, hvilket siger ikke så lidt om deres udbredelse og vældige popularitet.

I Gary Snider har vi på mange måder den indlysende Leonard Cohen-fortolker: Ligesom Cohen har han canadisk baggrund og kommer fra et jødisk miljø; gennem årtier har han virket som sanger og guitarist med Århus som base.

Gennem de seneste par år har Snider fokuseret på fortolkning af Leonard Cohens smukke sange, en opgave han efter hans død nu føler særligt ærefuld. "Man hører Gary og hans stemme ind i Cohens musik og man hører Cohen igennem Gary. Den kombination er bare så fin" skriver
anmelderen Anders Gunge. Imellem sangene øser Snider af sin store viden om Cohen og hans værk.

Ingen tvivl om, at Sniders mørke stemme er som skabt til at fortolke Cohen, og når showmanden Snider går på scenen i mørkt jakkesæt med tilhørende blød hat, er det næsten som at være der selv…
Billetter kr. 130,00. Se mere på Borup Kino´s hjemmeside.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk