16. oktober 2019
John Mogensen uge 45
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: John Mogensen guld i Dåstrup Forsamlingshus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

John Mogensen guld i Dåstrup Forsamlingshus
Heden - 06. november 2018 kl. 08:51
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vi danskere har mistet to store og folkekære kunstnere i år. I foråret døde Benny Andersen og for få uger siden var det Kim Larsen. Begge musikere der har bidraget til den danske sangskat med sange der må formodes at blive evergreens med tiden og begge kunstnere der gik al for tidligt bort. John Mogensens døde også alt for tidligt, nærmere betegnet i 1977 kun 48 år gammel, men med en stor produktion af sange som vi alle stadig kan synge med på og stadig kan glædes over. Mange musikere har taget John Mogensens musik op og specialiseret sig i at fortolke hans numre og et af de bedste bands i den genre har Viby Musikforening inviteret til Dåstrup Forsamlingshus den 16. november.
Johns guld fortolker udelukkende John Mogensens gode gamle sange; de har eksisteret siden 2008 og har spillet utallige job på festivaler, kræmmermarkeder og mange andre steder, og er altid garanti for en rigtig god stemning når publikum synger med på de kendte J.M. sange. Bandet består af Jørn West-sang, Steen Uffe Jørgensen på guitar, Klaus Johansen på bas, Kenneth Nygaard på trommer, og Bent Fogt Bakken på klaver.
Arrangementet starter med spisning kl. 18:00 hvor der serveres Beauf soute Stroganoff med hjemmelavet kartoffelmos og balsamico rødbeder samt efterfølgende kaffe. Pris incl. spisning kr. 170,- for medlemmer og kr. 200,- for ikke medlemmer. Ønsker man ikke at deltage i spisning åbnes dørene 19:00 og prisen er kr. 100,-.
Billetter skal forudbestilles hos Viby musikforenings formand Erik Larsen senest 13. november på tlf. 7178 4130 eller Email: vibymusikforening@gmail.com.
Michael Carlsson,
Viby Musikforening

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk