22. januar 2020
Kino uge 21
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: John Mogensen er tilbage i Kino

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

John Mogensen er tilbage i Kino
Heden - 17. maj 2018 kl. 12:12
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da vi i Borup Kino spillede John Mogensen-filmen "Så længe jeg lever", blev vi for sent opmærksomme på, at Danmarks måske bedste John Mogensen-kopi band "Johns Guld" holdt til i Ringsted. Det havde ellers været oplagt med en dobbelt film/koncert-begivenhed.
Filmen "Så længe jeg lever" blev en stor succes –også i Borup. På den baggrund vil vi gerne invitere til koncert i Kino med "Johns Guld", søndag d. 10. juni kl. 14.00. Bandet fortolker udelukkende John Mogensens gode gamle sange. Som kopi-band, er det ambitionen for at nå så tæt på de originale JM-sange som muligt, og efter 10 år og utallige koncerter har de virkelig fået materialet under huden.
’Vi oplever at publikum kan synge med på alle sangene, og det giver en dejlig stemning når vi er ude med orkesteret’ siger Jørn West fra Johns guld. Har du (også) et særligt forhold til Nina kære Nina, Så længe jeg lever, Fut i fejemøget, Sidder på et værtshus, så kom i Kino og syng med –også på alle de mindre kendte John Mogensen-sange og byd sommeren velkommen.
Entré: 150,00 kr.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk