19. august 2019
Jazz Gadstrup uge 10
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jazz i Gazztrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jazz i Gazztrup
Heden - 05. marts 2019 kl. 09:09
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skøn jazz lørdag 9. marts kl. 16-17 på Gadstrup Bibliotek. Det er blevet en hel tradition med en halvårlig koncert på biblioteket med nogle af landets bedste navne.
En af landets mest anerkendte jazzsangerinder Malene Mortensen tager den svenske kontrabassist Paul Hinz med til en sjælden musik-eftermiddag i Gadstrup på biblioteket lørdag den 9. marts.
Publikum kan se frem til at høre er en blanding af svensk og dansk, fortolkninger af klassikere og jazz blandet med viser i en nærværende og legende stemning med god plads til de enkelte toner.
"Jeg har fundet en særlig intim stil frem sammen med Paul i vores duo", siger Malene Mortensen om koncerten, hvor hun selv spiller på guitar udover at synge.
Paul Hinz har været en af grundpillerne i Malenes fulde orkester gennem en del år. De har spillet koncerter med forskellige konstellationer over det meste af Europa, USA og Asien.
"Vi glæder os lige meget hver gang jazzmusikerne kommer kørende ad Køgevej til biblioteket i Gadstrup. Det skaber en helt særlig stemning på det lille bibliotek, når det bliver fyldt med toner, sang og virtuositet. Sidste gang blev der udsolgt, og det begynder at tynde ud i billettromlen igen", siger bibliotekar Morten Langkilde fra Roskilde Bibliotekerne.
Han kan på grund af sine særlige kontakter i jazzverdenen, skaffe navnene til huse.
Malene Mortensen har lavet 11 albums og som et kuriosum skal det med, at hun vandt det danske Melodi Grand Prix i 2002 med sangen Vis mig hvem du er.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk