11. august 2020
I Køge Kommune har der ikke været konstateret nogen smittede med corona-virus i den seneste uge.
I Køge Kommune har der ikke været konstateret nogen smittede med corona-virus i den seneste uge.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ingen nye smittetilfælde med corona-virus i Køge Kommune i den seneste uge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen nye smittetilfælde med corona-virus i Køge Kommune i den seneste uge

Tal fra Statens Seruminstitut viser, at ingen borgere i Køge Kommune er konstateret smittet med corona-virus fra den 25. juni til den 2. juli.

Heden - 03. juli 2020 kl. 11:15
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvor Køge Kommune for en uge siden oplevede at flere borgere end landsgennemsnittet blev smittet med corona-virus, er det helt andre tal der tegner sig for de seneste syv dage.

I tidsrummet 25. juni til 2. juli er antallet af nye smittetilfælde nemlig lig med et stort rundt nul.

"Det er utrolig dejligt at opleve, at borgerne i Køge Kommune tager den her situation alvorligt og agerer fornuftigt. De tal vi så i sidste uge har udviklet sig i den bedst mulige retning, og når antallet af smittetilfælde de seneste syv dage er på nul, er det den bedst mulige nyhed at starte sommerferien på. Vi følger naturligvis udviklingen tæt hen over sommeren," siger borgmester Marie Stærke.

Ugentlig opdatering
Med samfundets genåbning er der desværre risiko for, at flere bliver smittet med corona-virus. Hvis det skulle ske, at en borger eller en medarbejder på en af Køge Kommunes institutioner konstateres smittet med corona-virus, meldes dette ud på koege.dk.

Hjemmesiden opdateres en gang om ugen med de tilfælde af smitte, der måtte have været. Her nævnes hvilken institution, der har været tale om, samt hvilke initiativer, der i den forbindelse er sat i værk.

"Alle institutioner er fuldt ud klædt på til at håndtere en situation, hvor en borger eller en medarbejder bliver konstateret smittet. For de borgere, der gerne vil holde øje med situationen, er det nu muligt at holde sig opdateret på Køge Kommunes hjemmeside. Det er vigtigt at sige, at vi naturligvis kun kan oplyse om tilfælde, der har med kommunens egne institutioner at gøre," siger leder af sundhedsberedskabet, Mette Olander.

Hjemmesiden bliver opdateret hver tirsdag senest klokken 12. I tilfælde af, at der ikke har været nogen smittede, fremgår dette også af hjemmesiden.

Sundhedsmyndighederne har i samarbejde med den smittede ansvaret for selve smitteopsporingen og kontakt til de personer, som den smittede har været i kontakt med.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk