26. maj 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ingen corona-kilo her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen corona-kilo her

54 kg og 105,5 cm er forsvundet fra disse seje damer.

Opdateret 13. maj 2020 kl. 09:35
Heden - 13. maj 2020 kl. 08:30
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvordan?
De har alle deltaget i et 8 ugers Bootcamp forløb hos Sundhed og Fokus i Sundhedshuset Viby Sj.
Eller normalt ville vi have trænet i Sundhedshuset Viby Sj – MEN vi blev ligesom resten af Danmark væltet af Covid-19. Jeg startede med at sende et hjemmetræningsprogram ud til alle deltagerne. Det gik fint de første par dage og så var der et par stykker af deltagerne der skrev denne besked i vores lukkede Facebookgruppe: ”Dagens træning done, men det er altså ikke det samme som når vi træner sammen”. Jeg tog beskeden til mig og tog hurtigt en beslutning om at flytte træningen udendørs. Vi har siden marts trænet hjemme hos mig i Ørsted hvor der er højt til himlen, masser af frisk luft og mulighed for at holde god afstand til hinanden. En beslutning jeg ikke har fortrudt, siger Anja.

Virker det?
Det er ikke et hurtigt fix jeg tilbyder. Det er en livsstilsændring. Jeg kan sagtens lave en kostplan der giver et hurtigt vægttab, men hvad hjælper det når det hele så kommer på igen når planen ikke følges længere. Jeg tilbyder i stedet en seriøs og personlig kostplan der garanterer et varigt vægttab. Såfremt du altså følger den, siger Anja.
Mine klienter gør som jeg siger, og der er store og flotte resultater efter de 8 uger. Jeg bliver oprigtig glad når jeg hver uge vejer mine klienter på min professionelle vægt. Ved et vægttab får de et klistermærke på deres vægtskema og der har endnu ikke været en uge hvor der ikke er delt flag ud. Jeg kan komme ud for, at en klient ikke synes der sker nok på vægten, så hiver vi målebåndet frem og kan se at der er røget en masse centimeter af kroppen.
Jeg bliver glad og stolt når mine klienter deler ud af deres nye livsstil. Når jeg modtager billeder af deres frokost, når de deler billeder af deres træning på Facebook og Instagram.

Hvem henvender forløbet sig til?
Forløbet henvender sig til alle, både kvinder og mænd – der alle har et ønske om et varigt vægttab eller ønsker at komme i (bedre) form eller blive strammet op.
Det er et lukket hold med deltagere i alle aldre der ønsker at blive klogere på kost og sundhed. På det seneste hold var den yngste 28 og den ældste 57 år. Om du har +5 kg eller +35 kg er lige meget. Der er plads til alle. Det vigtigste er at du er top-motiveret siger Anja.
Vi taler om (sund) mad, og så træner vi sammen 2 gange om ugen. Jeg ”svinger pisken”, og der er skønt at se hvordan de hver og én giver sig max til træningen.

Det er IKKE kun for kvinder!
Det er ikke kun for kvinder! I april 2020 startede jeg Anja endnu et hold op hvor mændene også kom under mine vinger. Et hold kun for par! Et hold hvor mand og kone kan støtte og motivere hinanden. Legen er altså sjovere med en medspiller i stedet for en modspiller.

Nyt hold - ”HOLD FORMEN” 8 ugers Bootcamp
Flere af mine tidligere deltagere har efterspurgt et hold hvor de kan træne sammen. Et hold hvor de stadig bliver motiveret til at yde deres bedste. Til august starter jeg derfor et nyt hold op med træning 2 gange om ugen. Det er også et lukket hold. Holdet henvender sig til dig der er kommet i mål (eller er meget tæt på) men du gider ikke træne alene. Du synes det er sjovere at træne sammen med andre og du bliver motiveret af at træne med andre. Der er netop åbnet op for tilmeldingerne til holdet, men du skal ikke vente for længe for der er rift om pladserne siger Anja.

Uddannet kostvejleder
Anja har selv lært at tabe sig. Så hun ved, hvad der virker. ”Når det kommer til vægttab har jeg prøvet det hele: Pulverkure, suppekure, juicekure, faste – you name it; been there, done that. Og jeg godt, hvad der ikke virker.”
”Så på basis af den viden plus min uddannelse som kostvejleder og slankekonsulent har jeg startet mit eget firma med online-coaching i slankning og bootcamps med holdtræning 2 gange om ugen – der altså virker,” fortæller Anja Schäffer fra Ørsted. Her bor hun sammen med sin mand Peter plus tre børn.
”For jeg vidste jo godt fra egen krop, hvad der ikke virkede. Så jeg tog en grundbeslutning om at ville lære at spise rigtigt. Få en egentlig viden om hvad der er godt, og hvad det er skidt. Det førte til, at jeg besluttede mig for at uddanne mig som kostvejleder.”
”Dét viste sig at være den helt rigtigt beslutning. For jeg kunne derefter konstatere, hvordan jeg på kun 20 uger stille og roligt tabte 14 kg ved slet og ret af være bevist om hvad, og hvornår jeg spiser. Så let er det faktisk,” siger Anja.
Hvilket alternativ er der til diverse slankekure, der måske alligevel ikke virker? Anja Schäffer tilbyder både online-coaching og 8 ugers bootcamp forløb i det lokale Sundhedshus, med ét sigte: At spise rigtigt slet og ret. Hun ved fra sig selv, at det virker.
Hun tilføjer med eftertryk:
”Jeg træner fast 3-4 gange om ugen og løber desuden ture ude på landet. Men jeg er ikke en super woman, jeg har også svært ved at hive mig selv op ad sofaen og komme afsted i løbeskoene når det regner. Jeg glæder mig ligesom alle andre til de varme sommeraftener hvor det er nemmere at komme afsted i løbetøjet.

Hvornår kan man begynde?
Der er netop åbnet op for tilmelding på hjemmesiden til nye hold i august og september.

Mere info: www.sundhedogfokus.dk

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk