25. november 2017
Folkekirkens nødhjælp 1 uge 11
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indsamling til Folkekirkens Nødhjælp 2017

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indsamling til Folkekirkens Nødhjælp 2017
Heden - 14. marts 2017 kl. 11:10
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vejret var fint, solen var på vej frem og det blæste kun lidt da 25 friske indsamlere mødte op i Syv Sognegård søndag den 12. marts mellem 9.30 og 10 for at samle ind i Syv, Dåstrup og Ørsted sogne.

Indsamlerne kom retur, efterhånden som deres ruter var gennemført og begyndte at tømme indsamlingsbøsserne, samtidig med at de fik lidt varmt at drikke og noget at spise. Inden de var startet havde de gættet på størrelsen af vores samlede resultat.

Flere indsamlere kom tilbage og fortalte, at de ude på ruten var blevet kontaktet af folk, der luftede hund eller var på indkøb. De ville sikre sig, at de kunne nå hjem, inden indsamleren kom. Flere havde nemlig i årets samlet mange småpenge, som blev givet som bidrag, andre havde hævet kontanter, som også endte i indsamlingsbøsserne. Vi havde også indsamlere stående uden for Meny og Rema 1000 i Viby – netop for at give dem, der ikke var hjemme, mulighed for at bidrage.
Tusind tak for alle bidrag.

Det samlede resultat blev i alt 25.882 kr. en stigning på godt 59% i forhold til 2016, men vi dækkede også flere ruter. Når der ikke blev åbnet for indsamleren, kom der et indbetalingskort i postkassen, så alle besøgte husstande har fået mulighed for at yde et bidrag. Desværre kunne vi ikke dække alle ruter, så der er husstande i området, der ikke har fået besøg. Alle kan stadig indbetale bidrag på konto 4183 0007002300 eller benytte MobilePay nr. 7 9 13 eller nr. 50 90 40 40.

De 3 største gæt på det samlede resultat var 20.000 kr., 19.000 kr. og 18.350 kr. Der var chokolade fra Meny til de tre heldige.

De indsamlede penge går til verdens fattigste ud fra princippet hjælp til selvhjælp. Folkekirkens Nødhjælp arbejder i 24 lande – med katastrofehjælp, minerydning, menneskerettigheder og bæredygtig udvikling.

Når konflikter driver millioner af mennesker på flugt, og når tørke og oversvømmelser fører til død, ødelæggelse og sult, rammes de svageste. Styrker vi dem, behøver færre at sulte og flygte, og verden bliver mere stabil.

Folkekirkens Nødhjælp holder skarp kontrol med korruption for at sikre at pengene ender på rette sted og har administrationsudgifter på under 10 procent (8,4 i 2015).
Tusind tak til alle indsamlere for jeres indsats og det flotte resultat, som er det største siden 2003, hvor historikken starter.
Også tusind tak til sponsorerne Meny, Guldbageren og Rema 1000 for forplejning til indsamlerne. Det blev der sat stor pris på.
På vegne af Folkekirkens Nødhjælp

Poul Søe Nissen
og Susanne Jørgensen
- indsamlingsledere

Tip os

57522288


heden@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk