19. februar 2020
Hos spejderne kunne man få lavet fletninger eller flette et armbånd og støtte en god sag. Foto: Tine Goll.
gallery icon

Se billedserie

Hos spejderne kunne man få lavet fletninger eller flette et armbånd og støtte en god sag. Foto: Tine Goll.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Høstfest i Viby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Høstfest i Viby
Heden - 04. september 2019 kl. 08:42
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Morgentågen lå tungt over byen da jagthornene gjaldede og signalerede, at nu startede årets fest. Der var allerede mange mennesker på gaden, for der var både gratis morgenmad fra Meny og Guldbageren og optoget med veteranbiler og landbrugsmaskiner kom langsomt ned gennem Søndergade. Nogle få af de smukke gamle biler måtte endda have lyset på.

Efter den officielle åbning på scenen af årets høstfest ved Marianne Pedersen, formand for Viby Cityforening, og Jette Tjørnelund, leder af Venstres byrådsgruppe i Roskilde, kunne festen rigtig gå i gang. Og det gjorde den. Tågen lettede, solen kom frem og alle aktiviteterne summede.

Der blev sunget og danset, spurtet og luntet, købt og solgt, flettet og malet, spist og drukket, grint og snakket, dyttet og båttet, stablet og målt, drejet og vundet ... helt ligesom der plejer at blive gjort. Men i år var alligevel en anderledes høstfest for byen. Viby Sjælland fylder nemlig 160 år i år, og det gjorde naturligvis dagen endnu mere festlig.

Det store tilløbsstykke var de farverige Pyjamashelte, der fik de helt små til at synge med, men de truttende og dansende Copenhagen Showband fik virkelig også vibygenserne til at flokkes om de dygtige unge mennesker. Det lokale drengeband Boyband fik pigehjerterne til at banke og til de lidt ældre hjerter, swingede Carlsson's A-Train i Cosmoshaven.

Langs Søndergade var der blandt andet kræmmerboder, pandekagebod, servering af flæskestegssandwich, ansigtsmaling og crossfittræning med væltning af dæk.

Festlighederne sluttede kl. 14, men ifølge de mange rosende kommentarer på Facebook kunne høstfesten sagtens have fortsat længere ud på eftermiddagen.

Høstfesten er arrangeret af Viby Cityforening i samarbejde med Roskilde Kommune og Viby Idrætsforening.

Se flere billeder fra dagen ved at klikke på billedet.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk