21. oktober 2020
Helt unik uge 44
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Helt Unik i Borup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helt Unik i Borup
Heden - 30. oktober 2017 kl. 10:41
Af Heden Midtsjællands Avis

Den energiske erhvervskvinde, Lene Wøhlk, der de sidste 12 år har drevet konsulentvirksomhederne Agenca og LeneW med speciale i coaching og projektopgaver for ledige borgere i kommunernes jobcentre, åbnede i februar 2017 Bed & Breakfast i Vigersted.

Nilehøj Bed & Breakfast er blevet en stor succes, indrammet ved høj belægning af gæster fra pt. 13 forskellige lande og anmeldelser på 9.4 stjerner ud af 10 – den højeste i Ringsted.

I forlængelse af B&B, åbnede serieiværksætteren også gårdbutik med salg på hobbybasis af kalkmaling, brugskunst og livstilsprodukter. Gårdbutikkens succes og vokseværk krævede, at Lene Wøhlk har besluttet at flytte til Hovedgaden 25 i Borup, hvor butikken Helt Unik åbnede den 26. oktober.

Helt Unik er forhandler af miljømærket kalkmaling – mærket med EU´s miljøblomst – fra Nordic Chic, som er velegnet til såvel møbler, som vægge og meget andet. Den er lugtfri og indeholder ingen opløsningsmidler.

Herudover, kan butikken renovere og forny dine møbler, hvis du ikke selv tør kaste dig ud i det kreative hjørne. Lene kan også give dig inspiration og gode tips – både i butikken – og på hendes løbende workshops.
Helt Unik sælger desuden håndplukket brugskunst og livsstilsprodukter, ligesom du her kan få særligt udvalgte vært og værtindegaver.
Kaffe og the til den kræsne findes også i butikken. Kom forbi og smag ugens kaffe eller the helt gratis, og få en snak om indholdet i butikken eller koppen.

Butikken er åben torsdag 12-17.30, fredag 12-17.30 og lørdag 10-14.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk