19. april 2019
Foredrag Greiner  1 uge 41
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gratis foredrag på Borup Bibliotek

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gratis foredrag på Borup Bibliotek
Heden - 09. oktober 2018 kl. 09:52
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Foredraget afholdes i anledningen af udgivelsen af bogen "Bumletog fra Borup til Singapore". Foredraget holdes som et billedforedrag af den lokale globetrotter Kim Greiner, som sammen med sin kone Birgitte Greiner (tidligere institutionsleder i Borup) har kørt de ca. 20.200 km fra Borup til Singapore. Rejsen gik igennem 13 lande og med stop 27 forskellige spændende steder undervejs lige fra Hong Kongs menneskemylder til Gobiørkenens sandsletter og fra Bangkoks gyldne templer til gadebørnene i Cambodias hovedstad Phnom Penh.
Som det antydes i titlen på bogen, er turen taget hen over landjorden og overvejende med tog, men enkelte steder med rutebiler eller som i Cambodia, af mangel på jernbaneskinner, med langbåde op ad floderne. Hele rejsen tog 84 dage og blev foretaget med offentlige transportmidler, så ikke noget med turisttog her. Det var en lige så stor en oplevelse at leve og sove sammen med russere eller kinesere i små kupeer, som at se en 42 m høj buddhafigur eller se verdens største stenhoved af Lenin.
Bogen er en blanding af information og historie fra landene og stederne, men i lige så høj grad af de rejsendes møde med lokalbefolkningen og de strabadser som uvægerligt opstår undervejs på sådan en unormal rejse. I dette specielle foredrag, holder vi os dog kun til de farverige rejseoplevelser undervejs.
Foredraget holdes i Borup på Borup Bibliotek, Parkvej 2 torsdag 11. oktober kl. 19.00. Det er gratis, men man skal inden hente billetter på biblioteket eller tilmelde sig på bibliotekets hjemmeside.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk